Uh, kako ovaj telefon voli da me muči!
Pošto su me zezali drajveri za 4.2.2 meni padne na pamet da se vratim na stock 4.2.1, pa da root-ujem telefon, i onda preko OTA ubacim 4.2.2:d
E, ali nije baš ispalo onako kako sam planirao...jedva iščeprkam 4.2.1 i ubacim pa rootujem, sve to ide dobro, ali zaboravim da štokliram ono ota root keaper:lupko:
i naravno izgubim root.
Drajvere sam pokušao da ubacim kod druga na komp pa nije htelo, pa kada sam došao kući probam da to uradim na mom kompu... i hoće, ubacim drajvere:happy:
Mislim ja lagano ću sad da odradim root kad ono malo morgen samo stoji "waiting for device"...
Probam opet-ništa...
Onda tražim po netu neki drugi program za root i nađem neki Nexus Root Toolkit veličine neverovatnih 50MB za moj šugavi net, ali šta ću stavim da se skida...posle dva sata instaliram program, ali traži mi 4.2.2 rom:shock: a to je preko 200MB koje nema šanse da skinem...
Pomislim možda će sad moći na toolkit-u, restartujem telefon,ugasim pa upalim usb debugging i probam opet i krene proces:banana: kad odjednom se ugasi telefon i sve stane, ugasi se toolkit i telefon neće da se upali:vomit:
Samo sam pomislio SERVIS:wall: Držim power dugme minut ono ništa izvadim bateriju, opet ništa, ponovo izvadim bateriju na 10min i upali se

arty: pao mi kamen sa srca
Probam opet sve sad uradi, počinje da se reboot-uje i zaglavi se na google logo-u, ajde što se zapuco nego je logo sav od pixela ko na nokiji 3310 i šaren...
Iščupam usb izvadim bateriju i upalim telefon, sve je dobro srećom...Probam opet(mislim u sebi ovo je poslednji put) i uspe, roooooooootovan je hvala bogu:exploder:
Eto tako mi je prošlo čitavo popodne, pa ako još neko bude trebao da radi ovakve kerefeke, može da vidi šta sve može da mu se dogodi (mada sumnjam da ima još neko da je ovakav baksuz kao ja, ali eto...)
Izvinjavam se zbog dugačkog posta, ali morao sam da podelim sa vama moje muke.