Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Definitivno je došlo vreme za kupovinu novog telefona. U oktobru,kada sam planirao kupovinu(pa odustao zbog nekih važnijih stvari) GN je bio najbolja kupovina do 300€. Sada mi je budžet 250€ pa me zanima da se isplati kupiti ovaj telefon? Ili je možda pametnije da se odlučim za neki drugi,noviji model( Xperia P(ili S), Samsung S3 mini...)?

Pa na 4.2.2 :) Dosta mi je RasBean-a, dobar je rom, bez greske ali stock je stock.

Kad ugasim u security 'screen lock', vise ne mogu na volume key da probudim telefon. :(

Прешао бих и ја да имам пара:D
Нека те служи боље него прошли;)

Нешто ме мрзи да убацујем онај 4.2.2 али сам зато убацио Trinity Kernel. Чисто из досаде сам урадио quadrant и добио резултат 3147 боље за више од сто поена него на franco са процесором на 1.5 а овде је default 1.3.

Још и ако батерија буде боља...:cool: биће супер:D

Nije vrijedno prelaska ukoliko ga ne nabavljas po cijeni koja je na play story-u (ili da je ispao iz kamiona :p).

Galaxy Nexus je odlican telefon, a LG Nexus je korak dalje. Zvuk je glasniji i baterija je bolja. Ekran ostavlja bez reci. Nije neka revolucija, ali...

Koliko vidim komentare na netu za bateriju ne moze se bas reci da je bolja i nema potrebe ponovimo da li vredi ili ne vredi. Sve zavisi koliko para imas i sta ti se svidja. Recimo ja mislim da je bolja kupovina iP4s za slicne pare, sada dok je aktuelan JB (bolja baterija, kamera, dizajn, kvalitet izrade, dobre aplikacije, radi brzo i pouzdano...) ;)

Pa vidi, uzeo sam LG sa 22% baterije, odradio restore svega preko 3g, cackao ga non stop i stigao do 10% sa 1:20 display time. Posto koristim i GN znam da je taj rezultat bolji i s'toga kazem da je bolja baterija.

Koliko vidim komentare na netu za bateriju ne moze se bas reci da je bolja i nema potrebe ponovimo da li vredi ili ne vredi. Sve zavisi koliko para imas i sta ti se svidja. Recimo ja mislim da je bolja kupovina iP4s za slicne pare, sada dok je aktuelan JB (bolja baterija, kamera, dizajn, kvalitet izrade, dobre aplikacije, radi brzo i pouzdano...) ;)

Ko je pominjao LG Nexus Vs iPhone 4s? Ko je pominjao (prevazidjeni) iPhone uopste? :)

Ja sam ga pomenuo na pitanje vrednosti, a o prevazidjenosti necu da ti odgovorim jer nemam nameru da se raspravljam o tome. :)

Poslednja izmena:
Nije bitno ciji je... Mislim posto imam oba uredjaja, da je korisno podeliti svako iskustvo. Kao sto sam vec napisao, GN je odlican telefon i nema neke extra potrebe za prelazak na nesto drugo. Na GN sve radi onako kako treba, osim recimo tihoh zvuka. Ja sam eto bio u situaciji da kupim LG Nexus pa nije lose porediti ih. Jedini problem sada je taj sto izgledaju skoro identicno pa se moze desiti da zamenim telefon sa zenom :). Najveca pohvala ide za display, zaista je neverovatan. Brzina je primetna prvenstveno u Chrome-u, mada, primetna je nama geekovima :)

Priest skini widgetlocker i možeš kako hoćeš i šta god hoćeš da dodaš na njega, plus u opcijama oznacis resizing widget i to je to :)

Da ne zaboravim koliko tek imaš lockscreen tema za njega, pa nekoliko hiljada :)

Na Play Store pise da nije kompatibilan sa GN:

"This app is incompatible with your Mt:s Samsung Galaxy Nexus."

Zato sto se placa? :)

update sam sad na 4.2.2 brza je kamera za nijansu ali opet ne kako treba,za bateriju jel zna neko jel truje bar malo duze?

Evo baterija. uploadfromtaptalk1360950598373.jpguploadfromtaptalk1360950613651.jpg

Jeste da uglavnom nisam ništa radio, ali nema veze :)

Nazad
Vrh Dno