Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Instalirao sam i ja 4.2.2 ali čitav image, ne samo update.
I 4.2.1 mi je fino radio tako da ne znam šta da očekujem, ako primjetim neko poboljšanje javim ovdje.

Gde si nasao ceo image jer koliko vidim google jos nije to izbacio?

@McNulty
Ipak nije skroz cist google ali dobro, nije nesto mnogo promenjen rom, i ja sam ga rootovao sa SuperSU i za sada sa zadovoljan kako radi 4.2.2. Izgleda da su najzad resili BT, jer danas koliko sam vozio (oko sat vremena) BT konekcija nije vise pukla.
Novi toggleri nisu prakticni kao Power Toggles ali pokusacu da se naviknem na njih ako mogu.
Da li zna neko neki widget za lock screen sa kojim mogu da koristim telefon kao baterijsku lampu, jer to mi fali od Power Toggles?

Meni se cini da su ispeglali brzi pad baterije ispod 30%. Nisam 100% siguran pa bi bilo dobro da jos neko ko ima 4.2.2 obrati paznju na ovaj detalj. Izasao sam jutros sa nekih 40% baterije, nisam nesto preterano koristio telefon (10-tak milova, 20 poruka, par minuta razgovora) i baterija je na 22%. Obicno od 30 do 0 ode jako brzo.

Hajd kad se malo slegne reknite koliko troši bateriju u odnosu na 4.2.1 i 4.1.2.

Instalirah 4.2.2 upravo sad a Ali...zvuk opet slab.Imam instaliran noozoxoide I super je radio na 4.2.1.Sta ciniti,pomagajte drugovi

Jel vam stigao OTA ili ga flešujete "ručno"?

Meni stigo pre pola sata yakju.

Mozda nekome pritreba ova app, jako je korisna.. Dok vam je zakljucan tel, rukom predjete iznad ekrana, i tel se probudi..koristeci proximity senzor. Uopste nema potrebe za pritiskanjem niti jednog dugmeta za budjenje i otkljucavanje tel.

"Smart Screen ON"

Da, samo sto ce ti brze nestati baterija, jer je proximity senzor ukljucen stalno :)

I ovako ne traje nista bolje :d

Znam, ali kao neprimetno malo kazu. Bas cu da testiram danas..

Upravo instalirao 4.2.2. Bas cu videti ovih dana kako se sad ponasa i da li se baterija mozda popravila malo. :) Inace bas je update siromasan dosta. :S:

Ako jos niste dobili update, a nestrpljivi ste, uradite sledece. Udjite u settings/apps pa saltajte sve do all apps, tu nadjite Google Services Framework, uradite Force Stop i Clear Data. Posle toga izadjite na home dugme ne na back i udjite u About. Ako vam iz prve ne izbaci, probajte jos par puta. Meni je uspelo iz treceg puta. :d

Stigao i meni na takju.
Animacija za rotaciju kamere je brža, ali i dalje zabode jedno pola sekunde, pa onda rotira.
Wifi i bluetooth sada možete da držite i ono se uključi ili isključi.

Kamera je jednostavno takva. I kod mene na N4 je ista prica. Očigledno su hteli da to tako bude.

Isplati li se vracati na 4.2.2 ljudi? Kakvi su vam utisci? Baterija, brzina, lag....?

Vrh Dno