Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Interesujem se za ovaj fon ali me najvise plasi baterija. Da li izdrzi celi dan pri pojacanom koriscenju? Dvoumim se izmedju njega i L9 koji potvrdjeno sljaka celi dan.

Lošiji telefon i bolja baterija ili bolji telefon i lošija baterija. Baterija možda jedno 20% duže drži na L9. Ja bih ipak Nexusa uzeo.

P.S. Bolje postavi temu u šta da kupim, pa ćeš videti šta će ti ljudi reći.

Izgrebao mi se ekran :( malo ali ja vidim
Imao sam s9001 i wave pre ovoga i nikad ni crtica...

pogledam na internetu i ukapiram da nema gorillu i da je relativno cesta pojava...

a nisam nigde primetio na ovoj temi da se neko zalio :(

Kod mene recimo ima jedna crtica od mm koja je zapravo ispod ekrana, i vidi se samo kad se zagledas u nju, pod odgovarajucim uglom. Na O2X za 8 meseci NISTA. Ipak, ni ovo me ne boli mnogo. Nisam ga nesto posebno cuvao (nije nikad bio u dzepu s kljucevima niti ista tako, ali nikad foliju nije imao niti sam ga nesto vanredno cuvao) i zadovoljan sam.

Nikakvih problema do sada sto se tice ogrebotina. Ne stavljam tel pored kljuceva i slicnih stvari koje mogu da ga izgrebu.

ja ga prilicno lezerno koristim, tj kao sto sam i sgs+ koristio... ne grebem ga bas namerno, ali je ovo verovatno na neki cibzar ili tako nesto... :( ali morace foliju da dobije...

Smem da se kladim da vas vise ima ogrebotine, ali da ne primecujete (slabo se vide stvarno, ali su tu)

Poslednja izmena:
Pa imam ja skoro od prvog dana jednu malu, skoro neprimetnu, ali od tada ništa.

Od pre sat vremena vlasnik ovog za mene monstruma :-D
Hvala Djilkosh_Ns ubedio si me :)

Meni je pao jedno 5 puta najmanje iz ruku zadnji put u liftu (nijednom na beton) imam samo jednu tacku iznad zvucnika jos od prvog pada,
ne koristim nikakvu zastitu dok mi je s3 bio izguljen posle nedelju dana bez padanja i koristio sam futrolu.

Probajte Next launcher... Odlicno izgleda i bas pristojno radi na Nexus-u ...

Video jos dva nexusa bez folija... vama sto tvrdite da nemate ogrebotine NE verujem, tj proverite dioptriju, ili drzite u vitrini telefone, nemam drugo objasnjenje... mislim da sam dobio jos jednu, a telefon bio u dzepu od farki, sam?! ni ove druge dve sto sam juce primetio nisu nastale u nekim extremnim uslovima, tj ili u dzepu od pantalona ili u torbici (gde doduse telefon nije sam).

ili sto je gora varijanta, ima gnexa sa boljim i gorim staklom :(

Ogrebotine su realno mikro, ali su tu... razocaran sam :(

Imao sam beli i prodao sam ga i kupio crni sa foljom na ekranu :) Folija je bila presudna, i garancija duza 2meseca :)

Video jos dva nexusa bez folija... vama sto tvrdite da nemate ogrebotine NE verujem, tj proverite dioptriju, ili drzite u vitrini telefone, nemam drugo objasnjenje... mislim da sam dobio jos jednu, a telefon bio u dzepu od farki, sam?! ni ove druge dve sto sam juce primetio nisu nastale u nekim extremnim uslovima, tj ili u dzepu od pantalona ili u torbici (gde doduse telefon nije sam).

Jel ti kupujes telefon da bi ti njemu sluzio ili da on tebi?

Telefon je potrosna roba. ;)

Ma nikad nisam bio u fazonu robovanaj telefonima i uopste se ne zalim kad ispustim telefon pa mu se desi tako nesto ili slomim ekran u dzepu, sto sam uspeo na n82 :) ili nesto slicno... ali od ovako normalne upotrebe da izgleda kao da su ga krave zvakale, stvarno nema smisla

Pomagajte ljudi!
Ovako, rutovao sam telefon i ubacio CM baš kako mi je mironiko napisao ali nešno nije dobro :(
root je prošao kako treba, onda skinem rommanager i flashujem CWM i instaliram rom, bootovao se 45 min ali se upalio...
E, tu kreće problem!Nije mi ponudio da upišem email adresu, a CM nema nikakve google aplikacije a nisam ni uradio nikakav backup podataka nisam znao šta da radim pa sam pokušao da skinem aplikacije preko kompa ali one neće da rade lepo se instaliraju i ništa-ne mogu da se pokrenu.Pa mi je palo na pamet da opet ubacim stock rom preko toolkita, skinem rom ali neće da se prekopira u memoriju telefona,mislio sam da treba da ubacim stock recovery pa će onda hteti ali neće ni onda:(
Na kraju uradim ono pod br5 u toolkit-uRename recovery restore files i od tad neće da pokrene fastboot mode izbaci androida sa otvorenim stomakom i crvenim trouglom sa znakom uzvika
ŠTA TREBA DA URADIM DA VRATIM STOCK ROM? MOLIM VAS DA MI ODGOVORITE!

Pomagajte ljudi!
Ovako, rutovao sam telefon i ubacio CM baš kako mi je mironiko napisao ali nešno nije dobro :(
root je prošao kako treba, onda skinem rommanager i flashujem CWM i instaliram rom, bootovao se 45 min ali se upalio...
E, tu kreće problem!Nije mi ponudio da upišem email adresu, a CM nema nikakve google aplikacije a nisam ni uradio nikakav backup podataka nisam znao šta da radim pa sam pokušao da skinem aplikacije preko kompa ali one neće da rade lepo se instaliraju i ništa-ne mogu da se pokrenu.Pa mi je palo na pamet da opet ubacim stock rom preko toolkita, skinem rom ali neće da se prekopira u memoriju telefona,mislio sam da treba da ubacim stock recovery pa će onda hteti ali neće ni onda:(
Na kraju uradim ono pod br5 u toolkit-uRename recovery restore files i od tad neće da pokrene fastboot mode izbaci androida sa otvorenim stomakom i crvenim trouglom sa znakom uzvika
ŠTA TREBA DA URADIM DA VRATIM STOCK ROM? MOLIM VAS DA MI ODGOVORITE!

Gaps se skida posebno pogledaj thread roma mora da ima negde link, to su ti gogle aplikacije, kad ih instaliras posle reseta ce ti ponuditi sve

kako da ih instaliram, nisam napisao ali probao sam i to.Hteo sam da ih instaliram preko rommanagera ali ništa.
Znaš li kako da namestim da uđe u recovery mode?

To ću sutra da pogledam pošto kod mene ne može da učita snimke ovaj moj net, pa možda postavim neko pitanje.U svakom slučaju hvala.

Ja na Note-u imam foliju skoro od prvog dana. Sad sam kupio desetak folija sa dx-a i svakih mesec i po do dva lepo skinem staru i zalepim novu foliju. I nebrinem se za ogrebotine.

Drugar nosi note u teretanu, izgrebano mu je sve sem ekrana, tako da znam da tom cudu folija ne treba... Ovde je poenta sto mi niko nije rekao da je gnex osetljiviji od sgs npr a jeste definitivno...

Drugar nosi note u teretanu, izgrebano mu je sve sem ekrana, tako da znam da tom cudu folija ne treba... Ovde je poenta sto mi niko nije rekao da je gnex osetljiviji od sgs npr a jeste definitivno...

Sve zavisi. Ja sam napisao da imam foliju skoro od prvog dana a onih nekoliko dana sto nisam imao foliju zaradio sam nekoliko mikroskopskih ogrebitina. Nista strasno ali pod odredjenim uglom se vide.

Evo ja ti mogu reci da su SGS2 i SGS a vala i Note uzasno osetljivi telefoni. Ona prokleta srebrna lajsna se tako lako izgrebe i oguli da je to strasno. Sa druge strane, moj GNex nema ama bas ni jednu jedinu ogrebotinu na svom telu, pa cak ni po poklopcu a nije kao da ima neki specifican tretman.

Mora da je moj telefon poseban, posle vise od dve godine i jedno 20 padova telefon je kao "nov", mislim na sgs.

TOOOOOOOOOO, uspeo sam da vratim stock rom!!!!!!!! :party:
Nekako je učitao za sat i po ali vredelo je.@underground hvala
E sad da opet smaram, može li neko da baci link ali ovako dobar kao ovaj od undergrounda ali za ubacivanje custom roma (ako meže za CzanogenMod) ja bi stvarno tražio po xda, ali ovaj baksuz od interneta neće ništa da otvori na tom sajtu ne znam koji mu je đavo samo vrti onu početnu stranu...a eto otvorio youtube haos od neta:d
A što se tiče ogrebotina moj nexus ih ima podosta, ali bogami padne svaki dan :banana:

@GiBo2pac pogledao sam klip sto je postavio undergroun i vidio sam da je onaj lik samo skinuo stock i ubacio u onaj folder u toolkit-u i pokrenuo instalaciju preko toolkita, mene sad interesuje ja imam 4.1.1 u ubacio bi sebi 4.2.1, dali trebam sve isto ponoviti kao i on i dali mi telefon treba biti rootovan ili jos nesto dodatno da uradim da bi stavio 4.2.1 kao onaj na klipu, nisam to nikad radio a telefon kupio prije mjesec dana pa reko da nesto ne zeznem. Hvala!!!

Ne znam šta da ti kažem, onaj lik je rekao da ne mora da bude root-ovan, ali pošto ti verovatno imaš yakjuxw verziju nisam siguran da li prvo treba da konvertuješ u yakju ili to nije važno...Neka neko drugi odgovori na ovo pitanje,osećao bih se krivim ako ti kažem da uradiš tako pa da ti se brick-uje telefon.Ali ako konvertuješ u yakju onda slobodno uradi sve kao na onom klipu, a za to ti treba root,za ovo potpisujem da će biti sve u redu. :type:

Koristi li neko od vas CM10.1? Tacnije, zanima me da li na nekom od custom ROM-ova ima mod za power shutter za kameru ili da li negde
ima posebno da se skine? Smara me opasno "pipkanje" po ekranu da odradim fotku.

Nazad
Vrh Dno