Video jos dva nexusa bez folija... vama sto tvrdite da nemate ogrebotine NE verujem, tj proverite dioptriju, ili drzite u vitrini telefone, nemam drugo objasnjenje... mislim da sam dobio jos jednu, a telefon bio u dzepu od farki, sam?! ni ove druge dve sto sam juce primetio nisu nastale u nekim extremnim uslovima, tj ili u dzepu od pantalona ili u torbici (gde doduse telefon nije sam).
ili sto je gora varijanta, ima gnexa sa boljim i gorim staklom
Ogrebotine su realno mikro, ali su tu... razocaran sam![]()
Pomagajte ljudi!
Ovako, rutovao sam telefon i ubacio CM baš kako mi je mironiko napisao ali nešno nije dobro
root je prošao kako treba, onda skinem rommanager i flashujem CWM i instaliram rom, bootovao se 45 min ali se upalio...
E, tu kreće problem!Nije mi ponudio da upišem email adresu, a CM nema nikakve google aplikacije a nisam ni uradio nikakav backup podataka nisam znao šta da radim pa sam pokušao da skinem aplikacije preko kompa ali one neće da rade lepo se instaliraju i ništa-ne mogu da se pokrenu.Pa mi je palo na pamet da opet ubacim stock rom preko toolkita, skinem rom ali neće da se prekopira u memoriju telefona,mislio sam da treba da ubacim stock recovery pa će onda hteti ali neće ni onda![]()
Na kraju uradim ono pod br5 u toolkit-uRename recovery restore files i od tad neće da pokrene fastboot mode izbaci androida sa otvorenim stomakom i crvenim trouglom sa znakom uzvika
ŠTA TREBA DA URADIM DA VRATIM STOCK ROM? MOLIM VAS DA MI ODGOVORITE!
Video jos dva nexusa bez folija... vama sto tvrdite da nemate ogrebotine NE verujem, tj proverite dioptriju, ili drzite u vitrini telefone, nemam drugo objasnjenje... mislim da sam dobio jos jednu, a telefon bio u dzepu od farki, sam?! ni ove druge dve sto sam juce primetio nisu nastale u nekim extremnim uslovima, tj ili u dzepu od pantalona ili u torbici (gde doduse telefon nije sam).
ili sto je gora varijanta, ima gnexa sa boljim i gorim staklom
Ogrebotine su realno mikro, ali su tu... razocaran sam![]()
Drugar nosi note u teretanu, izgrebano mu je sve sem ekrana, tako da znam da tom cudu folija ne treba... Ovde je poenta sto mi niko nije rekao da je gnex osetljiviji od sgs npr a jeste definitivno...
Drugar nosi note u teretanu, izgrebano mu je sve sem ekrana, tako da znam da tom cudu folija ne treba... Ovde je poenta sto mi niko nije rekao da je gnex osetljiviji od sgs npr a jeste definitivno...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari