Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Pa valjda sistem, procesor, grafika...ali radi ko zmaj:D

Jedino moze da povuce grafika, ali to je vise od 300 MB, sto je puno... Koliko ima na stock-u? Ako je neko na stock-u :)

Otprilike isto.

To je 4.2 jel tako? Jel ima i dalje neko na 4.1.2? :) Cisto ovako informativno pitam posto ja imam na 4.1.2 na S2 826 RAM-a. Lepo radi sve. Pitam zato sto nekako razmisljajuci ako se dodeli GPU-u vise RAM-a da onda telefon nema laga sto je i slucaj zasto Nexus onda dobro radi.

4.1.2.

Imam problem. Nece da mi se komp nakaci na net kada ga sherujem sa telefona. Sve sam chackao, i da je open i da je osigurana i nece. Ovo mi radilo bez problema na OT990 koji je bio na androidu 2.2 a nexus mi je na 4.2.1

Mozda restart rutera? Vratis na default sve? Jesi video na xda da nema mozda neko slican problem i kako je resio?

I to sam menjao i nece... Nisam gledao, moracu jer bas cesto koristim ovaj net na kompu.

Uzeo sad stari dobri OT990 i upalim ga i konektujem se na nexusa.znaci do kompa je nesto, on nece da ga skonta.
Bice da je ljubomoran na nexusa jer otkako ga imam slabo se druzimo. :D

Da li neko zna zasto mi ne radi swiftkey flow stalno fc izbacuje?

Neki program za ScreenShoot? Instalirao sam neki koji kao treba da radi na nexusu i tako ga je zapucao, jedava sam ga restartovao.

Kad odradim to izbaci mi nije moguce uraditi snimak ekrana. Moguce da je memorija zuzeta :S:

Probaj da restartujes telefon. Moguce da ti je taj program sto si instalirao nesto poremetio...

Restartovao i nece. Imam slobodno 380 mb nakon restarta a ovako do 300, tacnie oko 270.
Ispravka, pise da je moguce da je memorija u upotrebi(nije sija no je vrat)

Jel moze nekako da se namesti kada slikam da stisnem samo volume up ili down dugme pa da uslika, a ne samo onako preko ekrana?

Pogledaj na xda jel ima modovana kamera za tvoju verziju androida i kako su vec napravili, samo je ili fleshujes ili ubacis u /system/app podesis permission i restart ;)

Ljudi ja kad udjem u recovey mod lezi android sa otvorenim stomakom i iznad crveni uzvicnik, moram bateriju da izvadim da ponovo pokrenem telefon, kako to da rijesim?

@falcao Isti slucaj kao kod mene pre neki dan :). Ovako, ja sam preko Gnex tool kit-a sa XDA instalirao stock, pa onda redom unlock, root, pa nakon toga CWM i to je to.

Stalno ce ti izbacivati taj uzvicnik kad instaliras custom recovery kao sto je cwm.... Bolje resenje je temp cwm preko toolkit-a kad zatreba nesto.

Ja koristim poslednji CM Nightly, odličan je bugfree :-D Takodje poslednji ARHD 9.0 je odličan za bateriju bar meni :)

Vrh Dno