Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Nema ga odavno... Ja sam ga ubacio iz starih (nekad) instaliranih aplikacija - Play / my apps / all

Na S3 stigao zvanični 4.1.2 a Nexus ništa, oba su sa Telenora. Slabo nešto ta podrška prvo za Nexuse.

Oće to kad čekaš da ti operater pusti update, mesto da ko sav normalan Nexus svet skineš sa XDA koji ti treba :)

Na sestrinom Gnex-u još uvek 4.1.1 i ne nudi joj update (a ona mi ne da da joj ja instaliram sa xda jer je ljudi plaše).

Bakljama i vilama?

Ima punu kancelariju android genija, svi prze svoje note-ove i sgs3, i stalno im nesto ne radi, pa onda zato sto oni ne znaju nista ona se boji da joj ja diram.

Poslednja izmena:
Ti joj onda fleshni telefon kad spava odradi backup launchera i sa TB-om i ko da ce ona znati :D

Je l' ima neko kombinaciju paranoid/trinity? Koliko je stabilna?

Ili mod rom sa stockifikacijama. :D

:D

Koji je sada najbolji 4.2.1? Minco? Da nije neko proba CM10.1?

Jedno pitanje ljudi... Je l' koristi neko Swiftkey? Namestio sam na srpski, ali deluje mi kao da brzo prelazi iz prve u drugu poruku. Je l' to do njegovog brojača karaktera ili stvarno šalje 3 poruke, a ustvari to je samo jedna?

Jedno pitanje ljudi... Je l' koristi neko Swiftkey? Namestio sam na srpski, ali deluje mi kao da brzo prelazi iz prve u drugu poruku. Je l' to do njegovog brojača karaktera ili stvarno šalje 3 poruke, a ustvari to je samo jedna?

To je zbog kodiranja. Kad pises poruku sa kukicama moze da stane samo oko 60 slova ( nisam bas siguran oko tacnog broja). I da salje tri poruke.

Neki SMS programi imaju podesavanje da poruku napises sa kukicama a program ih skine prililpm slanja.

Poslednja izmena:
Evo sada sam baš čvakao pa sam provalio... Hvala na informaciji. Swiftkey je baš odličan, šteta što šalje ovako...

Update: Pronašao sam kompromis. Program se zove SlideIT... Ima srpski recnik u US layout-u, tako da sve šljaka odlično!
A inače vidim da se dosta ljudi iz ovog regiona žali na taj problem sa slovima... A ovi nikako da unesu tu opciju. Valjda će uskoro... Do tada, moj predlog je SlideIT.

Poslednja izmena:
Nije to do swiftkey čoveče.
Takav je kodni raspored i jedini koji mogu da utiču na to jesu provajderi (da krenu da ti računaju po 1 sms, a ne 2, 3, 4).

A možeš i sam da zaobiđeš to, tako što ćeš u go sms pro da šišaš slova.

Ne znam u čemu je fora, ali sada mi i sa Swiftkey u native sms aplikaciji šiša slova... Oh well

@Tetsuo... Prvi znak sa kukicom kada ukucaš on je izgleda oko 60 karaktera svaki sledeći isti takav znak se računa normalno kao jedan... Sada sam proverio.

Poslednja izmena:
Nije to do swiftkey čoveče.
Takav je kodni raspored i jedini koji mogu da utiču na to jesu provajderi (da krenu da ti računaju po 1 sms, a ne 2, 3, 4).
Da, ovo je malo bezveze, ali tako je svuda. Ne pišu rusi džabe poruke latinicom :D

Sada sam na ovoj 2.99Nine iz 22.12 a pojavilo se nesto iz 31.12 na goo.im ali izgleda da nije zvanici rom ili se goo nesto izbagovao. Koji god da probam rom vratim se na PA...

Cekamo 3.0...

Ja sam stavio purity 2.1, jer je bio najsveziji na xda u tom momentu. Nisam nesto primetio da mi duze traje baterija :p niti sam primetio neki extra dobitak u bilo kom pogledu...

Vrh Dno