Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Odlicno, hvala, to mi je green light da prihvatim zamenu! :) Gnex blago izgreban sa cistim ekranom + 200 evra za moj kineski 50cc skuter, Igoritza customized :p

Ne mogu da predjem preko S3 plastike, ono je blagi uzas, a Gnex cu da probam kako lezi, mada verujem da ce da me odusevi posto nisam HW freak da mi treba jace i od Sensation-a, to jes bilo kog Krait 3/OMAP 4

Ja sam sa s3 presao na gnex.Osecaj u ruci je 100 puta bolji kada se drzi gnex.E sad meni telefon poceo da krcka tj kada se pritisne plastika odmah ispod volume dugmeta cuje se blago krckanje.Jeste mi pao jednom iz ruke na stocic mozda je posledica toga al mozda i nije.Interesantno je to da kad skinem poklopac baterije krcanja nema.I tacno se vidi kako se tu plastika malo mrda i pritiska poklopac pa dolazi do krckanja.

Sta da radim sa ovim google servisima, nikad nisu ovoliko 'vukli'?

A iGO mi radi na 4.2, samo ne radi glasovna navigacija.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1353502573509.jpg
    uploadfromtaptalk1353502573509.jpg
    44.9 KB · Pregleda: 95
Poslednja izmena:
@Ultimo

uploadfromtaptalk1353502536392.jpg

uploadfromtaptalk1353502562492.jpg

uploadfromtaptalk1353502592060.jpg

Kombinacija je RasBeanJelly 6-11 + Trinity A67 (koji je isti kao i S67) + dva moda koji ne uticu na trosenje baterije. Me happy... :)

Odlicno, hvala, to mi je green light da prihvatim zamenu! :) Gnex blago izgreban sa cistim ekranom + 200 evra za moj kineski 50cc skuter, Igoritza customized :p

Ne mogu da predjem preko S3 plastike, ono je blagi uzas, a Gnex cu da probam kako lezi, mada verujem da ce da me odusevi posto nisam HW freak da mi treba jace i od Sensation-a, to jes bilo kog Krait 3/OMAP 4

Ako je izgreban poklopac, to nije problem, ima origigi poklopac za male pare da se uzme. Sto se tice ostatka, *** neka futrola ili nesto slicno resava problem.

Meni se uvek vrti oko 4h screen-on time za nekih 16h upotrebe. Juce je malo prebacilo... :)

Jeste, problem je u Superuser-u koji ne radi na 4.2, mora da se instalira preko custom recovery zadnji SuperSU 0.98:
http://download.chainfire.eu/282/SuperSU/CWM-SuperSU-v0.98.zip

Ko hoce da zadrzi stock recovery i treba mu samo da odradi privremeni boot u CWM ili TWRP da bi ubacio SuperSU, najjednostavnije je to uraditi preko toolkita-a, pod rednim brojem 10 imate: "Boot to Custom Recovery without Permanently flashing it"

P.S. Sad imam root koji radi na 4.2 :)

P.S.S Najzad su iskljucili vibraciju za slide to unlock :)

@boki2911
Hvala!

Poslednja izmena:
Primetio sam jednu korisnu sitnicu na 4.2 koje ranije nije bilo, ako se nova e-mail poruka pogleda na kompu telefon se sinhronizuje sa serverom i brise se notifikacija na telefonu i led vise ne svetli, ranije sam morao da udjem u mail aplikaciju ili da brisem notifikaciju.

Jel mi se cini da su dva file Sa dropboxa o iGO u nestala iz theme,a bas bi mi trebala

Kako se pravi screen shoot Sa 4.2?

Hvala zabravio sam.A ovo kako da resim?

Prilozi

• uploadfromtaptalk1353538820654.jpg
    uploadfromtaptalk1353538820654.jpg
    52.5 KB · Pregleda: 127
ava5e2uq.jpg

Ajd sad' jos jedan post sa full HD SS-om... :)

Nexus mi tri meseca radio sa jednim originalnim software-om pa nisam uopste ulazio u problematiku rutovanja i flesovanja istog ali hajde da probam nesto i to Paranoid samo zbog providnog status i navi bara i u dva tri flesa sam dobio karticu u kartici pa koliko puta flesh, toliko puta neke "0" kartice, verovatno Astro to vidi kao Local Storage, ja sam sve one unutra prebrisao, sto verovatno mozes i ti, da postoje elegantnije i pravo resenje i odgovor, verovatno postoji ali to od nekog drugog...

Evo konacno i meni ponudio update na 4.2 posle jedno 20 puta force stop i clear data na google framework-u.E sad posto nemam wifi ne bih da radim update dok ne odem kod nekog druga,ali to nije bitno nego hocu da pitam posto se spominje neki full wipe pa me zanima sta je to? Predpostavljam da se time sve obrise na telefonu i jos da pitam da li se isto dobije kada bi uradio factory reset?Ili ce me factory reset vratiti na 4.1.1?

Kada instaliras OTA 4.2, mozes da uradis factory reset. Brise ti se apsolutno sve iz telefona, ali ostaje verzija 4.2. Ukoliko nemas neke probleme nakon instalacije OTA, nema potrebe da radis full wipe ili factory reset.

Posto sam pricao sa @boki2911 na PM, uspeo sam da pronadjem pravu rezoluciju za iGO Primo koju sam promenio u sys.txt fajlu:

Kod:
[rawdisplay]
driver=engine
screen_xy="800_480:1210x720/720x1184:fullscreen"

Sada i u portrait mode prikazuje punu sliku dole normalno, nije vise ovako:

Prilozi

• 2012-11-22 13.13.37.png
    2012-11-22 13.13.37.png
    130.4 KB · Pregleda: 180
Kada instaliras OTA 4.2, mozes da uradis factory reset. Brise ti se apsolutno sve iz telefona, ali ostaje verzija 4.2. Ukoliko nemas neke probleme nakon instalacije OTA, nema potrebe da radis full wipe ili factory reset.
Aha, nemam nikakvih problema nego sam mislio da je to kao dobro da se uradi posle nekog malo veceg apdejta. :D Hvala

E sada novo pitanje-jel radi vama patch za 4.2 za jacinu zvuka.Mnogo slab zvuk.Instalirao nexus louder 4.2 alfa1 zip ali nema poboljsanja.Kod 4.1.2 zvuk bio mnogo jaci sa louderom.Ima li neko savet u vezi jacine?

E sada novo pitanje-jel radi vama patch za 4.2 za jacinu zvuka.Mnogo slab zvuk.Instalirao nexus louder 4.2 alfa1 zip ali nema poboljsanja.Kod 4.1.2 zvuk bio mnogo jaci sa louderom.Ima li neko savet u vezi jacine?
Moj savet je da se vratis na 4.1.2 i sacekas da se izlece sve bube od 4.2,pa onda lagano predjes,čemu žurba

Igzektli. Evo jos jednom zasto:

uploadfromtaptalk1353622707425.jpg

uploadfromtaptalk1353622720871.jpg

uploadfromtaptalk1353622768799.jpg

Just bragging... :D

Radi link. :)

Taj zip prebacujes na telefon (nemoj da ga raspakujes) i posle u toolkit izaberes pod brojem 10 "Boot to Custom Recovery without Permanently flashing it" (telefon treba biti u Fastboot Mode), posle izaberi CWM ili TWRP, bolje TWRP :) u njemu kliknes na install i izaberes taj zip file sto si stavio na telefon.
To je sve, imaces root i recovery ce ostati netaknut.

Poslednja izmena:
Vrh Dno