dr.sonic
Slavan
- Učlanjen(a)
- 27.01.2012
- Poena
- 259
stigla ponuda za OTA update za yakju...
sta predlazete, da se stavi, ili ceka fix?
Стави, нећеш се покајати.
stigla ponuda za OTA update za yakju...
sta predlazete, da se stavi, ili ceka fix?
Да ли ово само мени не ради pinch to zoom у gmail апликацији?
Није лоша тастатура, али има само ћирилицу на српском.
Да ли ово само мени не ради pinch to zoom у gmail апликацији?
Није лоша тастатура, али има само ћирилицу на српском.
Moze, ja sam malopre odradio, ali trazio mi je prvo da otkljucam bootloaderSad samo da vidim moze li iz Toolkita da se rootuje.
Root ne radi kako treba
Aplikacije koje traze root krenu ali nakon par sekundi kazu mi da nemam root
Kako rucno?
Meni radi normalno a na 4.2 sam.
Daj ss za to dok ne vidim ne verujem, znas sve poredu kako ideIzasao RasBeanJelly zasnovan na 4.2 - jos uvek je gotovo pa clean AOSP build, pa ce ga rascarlo tokom vremena modifikovati.
Ipak, i sad ima prituzbi od korisnika, a kako se taj December patch (nadam se ne samo za decembar) najavljuje uskoro, mislim da vredi sacekati.
Inace, polako se pojavljuju modovi koji Quick Settings tiles prebacuju u toggles, pa ce i rascarlo to sigurno ubaciti u RBJ, i cini mi se da cu na 4.1.2 ostati zapravo sve do toga. Posebno imajuci u vidu da sam juce izvukao 4h 20min ekrana na preko 18h rada telefona - ne znam kako.![]()
Imam ja pitanje:
Ponudjem mi je u dzori Gnex, ali sam ja uzasnut kvalitetom S3 modela, a konkretno Gnex nikad nisam ni video uzivo. Posto su bratski telefoni, ako moze neko objektivmno da mi kaze, da li je Gnex kvalitetnije plastike od S3, jer je S3 meni licno kinder jaje telefon, a ne bih uzeo ni Gnex ako ce da izaziva isti efekat, isti osecaj .. ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari