Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Ihaaaa max osvetljenje i 3g, pa tebi baterija odlicno drzi :)
Znaci zalio sam se na odlicnu autonomiju baterije :p valjda je necu ureci pu pu :D

Ima li nade da 4.2 izadje u naredna dva dana? Img fajl me interesuje da bih ga flesnuo preko toolkit-a.

Са тим закривљеним ивицама личи као да је Гном портован на Андроид..

Steta za WebOS, ko ga nije probao ne zna sta je propustio. Imao je takav potencijal...

Do I have a potential? :d
btw. jutros citam na par mesta da je 4.2 pusten za GNex GSM verziju. Kod mene jos uvek ne nudi update...mada ga ocekujem do kraja sedmice.

Ako mislis na utiske likova sa linka koji si okacio ne bih se slozio sa tobom.
Vise mi lici na lose odradjen flash jer dobijaju errore a ne spor tj., usporen rad uredjaja.
Zurba je macku kostala zivota, ionako ce official update ovih dana.

Heh, ja cekam RasBeanJelly update sa 4.2 kao bazom. :)

Nemoguce da je 4.2 namenjen samo telefonima sa jacim hardverom. Nexus i dalje ima vrlo konkurentan hardver. Samo su QC-ovi iznad njega (medju njim i Krait DC-ovima su nijanse u pitanju) a tesko da je ijedan OS osmisljen kao QC only.

Ako mislis na utiske likova sa linka koji si okacio ne bih se slozio sa tobom.
Vise mi lici na lose odradjen flash jer dobijaju errore a ne spor tj., usporen rad uredjaja.
Zurba je macku kostala zivota, ionako ce official update ovih dana.

Ma nemam nikakvih erorra. Flash je increment za poslednji takju. Ko to ne ispoštuje dobije erorre.

Radi lepo. Kamera preview je sporiji i tranzicije malko štucnu. Zato sam rekao da je pravljen za jaci hw. Mislio sam "Optimizovan".

Aaa to... Pa bice optimizovan kada bude zvanican. Mada i sefovi kuhinja rade svoj posao (RasBeanJelly i MiNCO).

A hocu imati problema ako uradim ota update?
Ja sam na stock yakju romu,uradjen je root i instaliran cwm.

Chobby negde pročitah ranije u temi da ako imas CWM recovery neće ti uspeti OTA update. Moraš vratiti na stock recovery pre nego što kreneš sa updatom. Proveri....

A hocu imati problema ako uradim ota update?
Ja sam na stock yakju romu,uradjen je root i instaliran cwm.

Potrebno je da budeš na TAKJU build JZO54K pre ovog update-a. Ovo je OTA inkrement i zahteva da na telefonu bude prava verzija. Zato se ljudima i javljaju greške pri updateu. Na linku koji sam postavio objašnjeno je kako se radi update iz CWM i iz stock recovery-a.

Ja sam bio na TAKJU root+CWM i odradio manual update bez problema.

OTA jeste, mene zanima citav img jer hocu da wipnem sistem i sve ponovo da instaliram.

Kapiram da mora i klasičan korak, vraćanje stock recoveryja. :)

Ma flesnucu takju verziju,da vidim kakav je 4.2 pa cu vratiti yakju kad se pojavi :)

Uđi u Maps, Settings, About i vidi šta ti piše pod Device.

Imas na marketu Android System Info app, nju instaliraj i vidjeces pod Buildinfo cini mi se....

Nazad
Vrh Dno