Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Sto se mene tice, ako ima notification toggles i launcher fluidan poput Trebuche-a, moj je. Mislim, novi Minco.

Fluidan jeste, bolji od v4, za notification toggles instaliraj sa Play-a Power Toggles i sa Titanium BackUp-om (ako ga koristis?), ubaci kao sistemsku aplikaciju.
Tako dobijes instant toggles, ne ulazi vise u settings recimo ako palis GPS vec sam odradi preko toggles dugmeta, kao sto i treba.
Uostalom: Nandroid - instal MiNCO - podesis - probas - vidis - odlucis (ostanes?) :p

Poslednja izmena:
Ma tako ce i biti. :) Nadam se danas.

Reci mi jos samo oko toga - kako podesim da mi nesto bude sistemska app? Naravno, koristim TB.

To ne znas? Ja mislio ti neki znalac :p

Ako imaš apk onda podesiš permission te apk koje kopiraš u /system/app ILI zadržiš prst u titaniumu na aplikaciji pojavi ti se ovo uploadfromtaptalk1351148166978.jpg
Posle jednog i drugog restart :)

Jel zna neko kako se isključuje system update notification?

@Djilke
Long-press na app u TB-u nisam koristio milijardu godina, a i kad jesam, vrv nisam to primetio. :D

U svakom slucaju - 'fala vi. ;)

Ma radi, sad sam probao, daj mail pa da ti posaljem. Inace ovo sam ja stavio da mi nebi slao obavestenja o apdejtu koji nisam nikad mogao ni da apdejtujem :)

Radi link, na poslu nije hteo. Nadam se da mi vise nece dosadjivati apdejt dok ne izadje 4.2. :)

Moze pomoc elem skinuo minco da probam install prosao ok i sad ga zakucao na start ekranu minco.Sta ciniti

Meni MiNCOv5 radi bas lepo, par sati tek, doduse. Sve podeseno bez problema.

Sad samo da vidimo da li mogu da prezivim bez CM10 opcija... :D

Koliko dugo traje dizanje sistema po flashovanju minco roma?

Dugo, recimo 5min. Mada, tako je sa vecinom romova kod prvog dizanja.

Znaci nesto sam zeznuo a i nece da udje u recovery da mogu da uradim restore. Sta mi je ciniti

^Jesi se snasao?

Inace, ljudi, koja vi podesavanja koristite za boje? Mislim na recimo ovako nesto, iz Trickster Mod app-a:

uploadfromtaptalk1351324320730.jpg

Na Trinity su mi bile mnoogo prijatnije i normalnije boje, sad mi na MiNCO-u nekako sve isprano, a kobajagi ovako nekako treba da je sve podeseno... Hvala na pomoci. :)

E ni ja nikako da namestim boje na Trinity, ne znam koji mu je djavo... Inace ako hocete na stock da imate normalan zvuk i da cujete nesto ovo provereno radi :)

Koja su tvoja podesavanja za boje? Sta se razlikuje of mojih?

Za zvuk cu jos sacekati, navodno je minooch MiNCOv5 odradio sa vec pojacanim zvukom, pa da vidimo. :)

Ma cackao i na kraju stavio na automatski, evo sada sam ova tvoja stavio, sad ni ne znam sta vidim, ok su valjda... Mada ni jedna mi se ne svidjaju kad je brightness na automatic.

E ni ja nikako da namestim boje na Trinity, ne znam koji mu je djavo... Inace ako hocete na stock da imate normalan zvuk i da cujete nesto ovo provereno radi :)

Stock ROM i kernel? Koju si verziju koristio v4 ili v5?

MiNCO je kul. Fale mi kojekakve opcije iz CM10, skinuo sam par modova pa ce vidimo.

Nego, posto imam free verziju TB-a, ne mogu aplikaciji da naredim da nacini Power Toggles sistemskom aplikacijom. Ima li drugog, po mogucstvu lakog nacina za to, ili da mi neko posalje neki .apk na PM..? Danke schoen! :)

Jel moze mala pomoc? :)
Hteo sam da promenim bateriju da bude procentualno i da mi softkeys budu plavi,skinuo sam sa xda ta dva flashable zip-a,ali kada ih flesnem u cwm,nakon bootovanja nema mi status bara i softkeys su nestali :)
Jel to ima neke veze sa onim odex deodex?
Inace sve mi je stock samo je root uradjen i cwm instaliran.

Jel moze mala pomoc? :)
Hteo sam da promenim bateriju da bude procentualno i da mi softkeys budu plavi,skinuo sam sa xda ta dva flashable zip-a,ali kada ih flesnem u cwm,nakon bootovanja nema mi status bara i softkeys su nestali :)
Jel to ima neke veze sa onim odex deodex?
Inace sve mi je stock samo je root uradjen i cwm instaliran.

Za stock ROM mora da bude odex. Skini sa XDA odex mod dugmića i baterije, pa flešni opet.

Nema da se skine odex mod,jedino moze da se napravi preko zipthemera a to ne mogu da skontam kako da uradim.Ako neko zna kako se radi s tim programom neka objasni.

MiNCO je kul. Fale mi kojekakve opcije iz CM10, skinuo sam par modova pa ce vidimo.

Nego, posto imam free verziju TB-a, ne mogu aplikaciji da naredim da nacini Power Toggles sistemskom aplikacijom. Ima li drugog, po mogucstvu lakog nacina za to, ili da mi neko posalje neki .apk na PM..? Danke schoen! :)
Mozes da probas preko nekoga file manager-a koji ima root pristup,...ja koristim Root Explorer.
Mount-ujes sa R/W na R/O i kopiras apk u /system/app i podesis permissions na rw-r--r-- pa restart (baci pogled na fotke).
Nije mi tesko, evo moj PT na Dropbox-u ili probaj sa drugim. https://www.dropbox.com/s/4mm424cvp2jsk41/com.painless.pc.apk

Poslednja izmena:
Hvala puno na pomoci,nasao sam stock deodexed rom i flesno njega i uspeo da flesujem nove softkeys,ali bateriju nisam uspeo.Pogledacu kasnije o cemu se radi.

Vrh Dno