Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Franco implementira neki louder patch, trenutno se testira i mnogi na temi kazu da je strava glasnoca i kvalitet zvuka! :) Pa mozes to da probas... ;) Poslednji njegov kernel, 292 mislim da je u pitanju...

Baterija na stock kernelu je definitivno lošija. Već par dana ne mogu da izvučem više od 3 sata screen on.

Realno, ima bas dosta tema o novim modelima, taj link je prikladniji za njih, a post koji si imao pre njih, idealan je za ovaj thread.

I kad smo kod toga, ne probava mi se Francov M6 jos, koliko je Trinity A67 dobar. :)

A sto si odustao bio od njega? Ima nesto po cemu ti je Trinity bas bolji?

Prvenstvo sam prešao na trinity zato što je franco mali drk*džija, ali sam imao i bolju bateriju na trinity. Ali kažem ti, odavno je to bilo, ne znam kakav je franco sada.

Takođe, trinity tema nema off topic i može da se priča o svemu i niko neće da smara, a ne kao u nekim drugim temama :p

@Ultimo
Mislim da bejahu 135, 150 i 215. Mada, proveri, ili prosto isprobaj.

@Doktorinjo
Da, na Trinity temi nekad posizim od gluposti... :D A na Francovoj je sad kul - ima malo *******cije, a i on je ok, s tim da znam da je ranije bio nadmeni kre*encic.

Namestio sam na 125 125 214 -9 i tako mi odgovara, stavio sam 36dpi navbar mod i root i cwm a rom je stock 4.1.2 i tako ce i da ostane sad neko vreme :)

Ne znam, nisam probao, ali bas svi na njegovoj temi kazu da je in-call volume visi... Pratim vec dva-tri dana.

Pazi sad. Instaliram franco i naravno nista, krenem na NexusLauder (i tu procitam da franco ne pojacava zvonjavu). Instaliram i Lauder kad ono opet nista. Posle procitam da ni taj lauder ne pojacava zvonjavu (kod vecine korisnika/ostali veruju da se pojacao-a nije. Cak je neki lik merio instrumentima). Posle toga stavljam i DSP manager. Kod njega F/C.
Tako da ja do daljnjeg odustajem od pojacavanja zvonjave do nekog sigurnog resenja. Mada me chudi sto se taj bag ne ispravi u samom stock romu. Definitivno je ovo najslabija zvonjava ikad :)

Meni je zvonjava dobra. In-call volume i vecina zvuka sa zvucnika nisu nesto, sem je li - zvona i notifikacija. Oni su na CM-u pojacani, kao i sluske. U to sam siguran.

Nego, kako na Gnexu aktiviram Sound Recorder? Nije mi prisutan medju aplikacijama u Drawer-u.

Nego, kako na Gnexu aktiviram Sound Recorder? Nije mi prisutan medju aplikacijama u Drawer-u.

Nikako, nije to za tebe, nego za aplikacije :)
Možeš da probaš možda ako koristiš nova ili apex launcher da napraviš onaj activity i nađeš sound Recorder.
Ili najlakše, skini program sa play.

kupio sam neki dan galaxy nexus google. napravio par fotografija i greskom ih obrisao. 4.1.1 mi je sistem u njemu. sta da radim da povratim navedene slike.

Pa ne znam da li mozes nesto da uradis po tom pitanju. Eventualno da ga prikljucis na PC i da probas programima za povracaj izbrisanih fajlova sa fles kartica. Mada u tom slucaju ne bi smeo nista da cackas na telefonu (tipa instalacija/brisanje programa)

Inace, sta bi sa ovim Sonicom, opet banovan ?

Tako pise, ali - zasto? :D

Do ponedeljka ga nece biti, ne brinite nista, isprobava kernele :D

Pa ne znam da li mozes nesto da uradis po tom pitanju. Eventualno da ga prikljucis na PC i da probas programima za povracaj izbrisanih fajlova sa fles kartica. Mada u tom slucaju ne bi smeo nista da cackas na telefonu (tipa instalacija/brisanje programa)

Inace, sta bi sa ovim Sonicom, opet banovan ?

ne moze da pristupi flesh kartici jer je integrisana u okviru aparata a ne kao zasebna.

Od kad sam poceo da petljam sa ovim karnelima, cinimi se da je auto brightnes jako agresivan, pa mi tako u kuci osvetljenje stoji gotovo na minimumu, tek napolju na suncu pocne malo da se budi i posvetljuje ekran. Kada iskljucim auto brightnes i stavim na nekih 40% izgleda toliko šljaštece od auto da mi je prosto neprijatno za rad....
Nesto mislim da nije toga bilo na stock romu....

Inace Djilkoshe, sta bese treba da se obrise u systemu da bi mogao ponovo da instaliram titanium backup.

Poslednja izmena:
Boze kazem da necu vise da flesujem romove i vidim novi paranoid 2.50 sa stransparentnim navbarom :)

Poslednja izmena:
kupio sam neki dan galaxy nexus google. napravio par fotografija i greskom ih obrisao. 4.1.1 mi je sistem u njemu. sta da radim da povratim navedene slike.

Ja sam uspeo da formatiram celu internu memoriju i nisam uspeo da vratim ništa.

Zato sada sve backup-ujem na Box...

To se mora probat'. M6 kernel u njemu? I koji CM10 kao baza? Sorry sto smaram... :)

Sto se mene tice, ako ima notification toggles i launcher fluidan poput Trebuche-a, moj je. Mislim, novi Minco.

Jel mi se cini gnex nestao iz ponude Telenora?

Nazad
Vrh Dno