Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Da kucnem u drvo - ne.

Ni meni,ali ja sam na stock.Mozda da flesnes drugi kernel pa da onda vidis?

Je l' si na Franco? Ja sam se vratio na stock kernel.

Nije ti se ugasio telefon vec je u deep sleep mogu ali ne moze da se probudi.

? Kutija sefe, boot-uje se kao kad je ugasen pa se pali :)

EDIT:
Nisam cackao nista od kad sam instalirao JB davno davno....Jesam imao problem sa nekom igricom, koja je ni kriva ni duzna izazivala FC same sebe (dakle ne palim je uopste, restartujem telefon, posle par minuta kaze FC igrice). Deinstalirao sam je pa cemo da vidimo. U pitanju je Order & Chaos Online.

Poslednja izmena:
Meni se to desavalo na custom rom-u (cna i paranaoid), nakon zakljucavanja ne mogu da upalim ekran, cak mi se desavalo da osjetim da sam ga otkljucao ali sve crno. Nakon vracanja na stock to mi se ni jednom nije desilo.
E sad kako to da se tebi na stock-u desava ne znam.

Postoji aplikacija, wakelock, koja resava taj problem i moze se naci na marketu.

Izašao android 4.1.2 za n7. Kažu da donosi malo stabilnosti, bolje performanse i pegla bagove.

Još nema.
Biće za koji sat izgleda.

Poslednja izmena:
Pa to me zanima, hoce li uopste biti za gnex ( pomislih da je 4.2 samo za nexus 7)...

4.2 bi trebalo da bude i za Galaxy Nexus kada se pojavi. Ovo sada je 4.1.2 koji moze biti samo za N7, pegla neki bug i slicno.

Jedno pitanje da li OTA update radi na root-ovanom phone-u?stock ROM.

Hvala, pa opet cu ga root-ovati preko toolkita.Sad kad sam uradio prvi put nema problema za root-ovanje :)

Možda ćeš morati da sačekaš novu verziju toolkit-a, a možda i nećeš :)

Koliko sam ja izvalio, najveca promena ce biti mogucnost da home screen bude u landscape modu ;)

Ne, najveća promena su neki driveri za novi power chip koji će biti u novim nexus 7. Ne znam kakav su ta poboljšanja performansi, ali gnexu to može da koristi.

Probao sam miui. Prava je bombonica, sviđa mi se sve osim nedostatka klasičnog menija sa aplikacijama, a i project butter nije baš najbolji. Zato sam vratio nandroid :D

Poslednja izmena:
Rasbean, Minco, codename android, aokp, slimm bean...
Šta ti treba?

Evo ovo pišem sa 4.1.2 aosp (link koji sam poatavio). Jako lepo radi, neke druge izmene ne primećujem.

Nema razlike u zvuku. Primetna razlika je u Google now, radi brže sada.
Sada može sa jednim prstom da se proširi notifikacija.

Poslednja izmena:
Evo jedno pitanje od mene :)
Moj Gnex je verzija yakjuxw sto znaci da ota dobijam od samsunga,pa bih da prebacim na yakju gde se ota dobija od gugla.
Nasao sam tutorijal na xda i sve mi je jasno,nego da pitam neke od vas koji ste to radili.
Kada zavrsim postupak pretpostavljam da ce me vratiti na 4.0.4 .bar sam tako skontao sa xda teme,pa me interesuje kad uradim ota update da li cu moci uraditi root preko gnex toolkit-a i da li moram da bekapujem sve aplikacije,to jest da li ce se sve obrisati prilikom postupka.
Hvala unapred.

Nece te vratiti na 4.0 jer ti biras koji yakju/takju zelis, a poslednji je 4.1.1. Da bi ovo uradio, moras da otklucas bootloader. Otklucavanje preko tool kita brise sve, dok ako ti je telefon vec rootovan ima neka app na marketu koja otkljucava bez brisanja. Poenta je, ako koristis root kit.... brise se apsolutno sve prilikom otklucavanja.

Vec sam otkljucao bootloader i uradio root.
Da li ce se svejedno obrisati sve i da li cu izgubiti root?

Nazad
Vrh Dno