Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Omogućava Google samo kad fleshujes rom i odmah po uključivanju kad te pita za google account ti ukucaš, a ako odradis kad ti digne sistem posle onda ti nece instalirati sve aplikacije...

Meni nije radilo to, sinoc kad sam odradio reset na JB, odmah unio podatke i morao sam sve rucno da instaliram....

Ovo sto tetsuo kaze, meni nije proslo jer prvo trazi wifi konekciju pa tek onda unos user i pass-a...

Ne znam za JB, za ICS mi je uvek odradjivao to, doduse na Samsung Stock Rom-u, dok za AOSp/AOKP moram da dignem sistem prvo, pa tek onda da fleshujem gapps...

A modovanje, teme, widgeti....? :p Sve to moras da prodjes sad.

Btw. ovaj programcic omogucava citanje i pisanje po usb-u?

Evo rezultat baterije od danas (u 7 jutros skinut sa punjaca, upravo prikljucen ponovo, 3g net, full osvetljenje, malo teteringa):

d4c8f656-bffa-3235.jpg

d4c8f656-c00b-1859.jpg

Trebalo bi. trenutno sam i bez roota i bez kabla, pa ne mogu da ti potvrdim.

@Tetsuo
Ok, upravo si me ubedio da je Gnex ok sa baterijom, sto mi je bilo sumnjivo do sad, iako mi je i Uros to nagovestavao... :)

Pretpostavljam da je sve bilo na 2G?

Boze sacuvaj. Wifi i 3g konstano upaljeni.
Ali to je po prvom paljenju od dobijanja jb-a. Pa sam ga drndao i podesavao sve i svasta. Cak sam 20min igrao i nba jam.

Vidim da je odlicna autonomija na JB.. valjda nece shebati to sa nekim novim apdejtom :)

Ja sam ipak za onu 2000mAh bateriju, ako se dobro secam ona opusteno staje u ovo default kuciste?

Zna li neko kojim slucajem gde u Beogradu moze da se kupi GNex yakju firmware (International region- and carrier-independent firmware released on models sold throughout western Europe) ? Dakle, da nije skidan sa mreze.

Nenad

@Tetsuo
Ulepsao si mi dan! :) To je sjajan rezultat.

Moze li neko da mi pomogne: ne svetli mi led kada propustim poziv?

Ne znaci da ces naci yakju kod nas, moj je iz Svajcarske dosao sa yakjuxw... Flesovanje je 2 minuta.

Vidim da je odlicna autonomija na JB.. valjda nece shebati to sa nekim novim apdejtom :)

Ja sam ipak za onu 2000mAh bateriju, ako se dobro secam ona opusteno staje u ovo default kuciste?

Imaju baterije koje staju u telefon bez mijenjanja poklopca ali mislim da nisu 2k mAh... Provjeri dobro prije kupovine.

Pa da, mijenja se poklopac. Medjutim ovo jeste elegantno resenje to stoji...E sad, meni licno ovo i ne bi nesto znacajno pomoglo po pitanju autonomije jer izguram dan komotno i uvijek imam punjac blizu sebe a i nisam siguran kako bi stalo u hard case koji imam ili car kit koji planiram da nabavim.

Tebi kad ides u "off-road" :) sigurno bi dosta znacilo dodatnih sat-sat i po usage-a.

Ja sam hteo to da kupim, ali imam par problema. Svi case-ovi i cover-i se prave samo za regularnu veličinu. Moj gnexus je beli. A viđao sam samo crne covere uz tu bateriju.
Verizonov i Sprintov GNexus koristi ove extended baterije, ali ja nisam viđao ništa za njih sa ove strane bare.

A koliko kosta sve to? I da li vredi?

Nisam siguran da li sam dobro razumeo Urosa, ova 2000mAh kombinacija ne bi bila problem za Case Mate Tough Case?

Pa nisam siguran da bi ovaj hard case nalegao tacno zbog ispupcenja poklopca koji dolazi uz bateriju...

Ima li neko problem sa album artom u Google play music? Prikazuje svega par albuma.

Koristite "Use only 2g networks" kad ste u zoni slabije pokrivenosti, dosta poboljsava autonomiju a opet imate kakav takav pristup netu...

Danas sam imao skoro 4h display time sa surfom preko 2g. Ja do sad nisam mnogo vjerovao u taj mod (da cuva bateriju) ali cu ga od sada stalno koristiti.

Rekoh ja da 2G čuva jedno 30-35% baterije u odnosu na 3G... Očajna je pokrivenost 3G-a kod nas...

Nazad
Vrh Dno