Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Ima beli po oglasima, drugar je tako kupio.

Poslednja izmena:
Ja sam stavio r186 sinoć, javljam kasnije koliko drži baterija.

Na r181 izgubio 2% za 6h sleep mode-a...

Min freq je 192mhz a max 1.5ghz, default voltaze i bez profila. Treba li tu nesto jos mijenjati?

Stavih ga sada, malo me zezao wifi sa r186, sa r189 je izgleda sve ok.

@Uroš

Ništa ja tu ne bih dir'o. :)

Poslednja izmena:
Nisam igrao nista od sinoc tako da se nije ni grijao... do koliko smijem da idem sa UV?

E da, progutao mi je 11% za 15-ak minuta citanja blica, b92, 2-3 foruma.... preko wifi sve :/

Poslednja izmena:
Evo su moje
935b012a-e6bb-1a6f.jpg

Sve radi kako treba?

Ja sam za 60mV spustio Bond i desavalo mi se da se telefon restartuje nakon duzeg tethering-a pa sam vratio stock voltaze.

Da. Jedino sam isključio neki sr. To je njegov neki program koji sam određuje voltaže i može da izazove restartovanje.
Ne koristim tethering, tako da ne znam kako se ponaša tada, alu ja još nisam imao reboot.

Nisam igrao nista od sinoc tako da se nije ni grijao... do koliko smijem da idem sa UV?

E da, progutao mi je 11% za 15-ak minuta citanja blica, b92, 2-3 foruma.... preko wifi sve :/

Skini cpuspy, pa vidi na koliko se mhz najvise vrti procesor

Ipak i r189 ima problem sa wifi, r181 i dalje ostaje najbolji.

Ne bi trebalo da ti je na najvisoj frekvenciji kada nista zahtevno ne obavljas...

4df3166e-2aff-7b0e.jpg

Koji ti je governor? Mozda se ne slazu setcpu i francova aplikacija...

Ja sam na interactiv i uvek ga dere ili na max ili na min frekvenciji. Ove između retko koristi.

Izašao r190. Jedine promene su u wi fi driverima, vraćeni su na staro (r181), tako da ne bi trebalo da bude problema sa povećanom potrošnjom baterije i nemogućnošću tethering—a. Takođe je malo unapređen interactiv governor.

Poslednja izmena:
Ja koristim wheatley i isto je tako.

Neću još stavljati r190 dok ne vidim kako se pokaže kod ostalih na xda. :)

Ja sam se vratio na stock rom jer me mrzelo da podešavam opet, a nisam odradio Titanium, već samo nandroid backup. Je l' probao neko AOKP ili CM9?

Ja sam na liquidsmooth i prezadovoljan san, sada čekam 1.5 verziju.

Probaj ondemand da koristis... mislim da je previse agresivan interactive...

Interactiv je najbolji, osim ako nećeš da koristiš lazy ili tako nešto što radi sporije.

Ma vratio sam interactive...

Cini mi se da sa ovim kernelom baterija ide brze prilikom koriscenja dok se na stdby ne trosi puno.

Na bondu je malo manja ta razlika, prilikom stdby preko noci ode par procenata vise ali prilikom koriscenja malo manje ide batt.

Mada, franco je 1.5Ghz max a bond 1.3Ghz ako to uopste ima uticaja...

Smanji na 1228MHz i stavi wheatly kao govener, meni ta kombinacija radi savršeno.

Smanjio na 1Ghz pa cu sjutra da testiram batt bez wifi, samo 3g.

@trenje
Jel stock ROM? Koja je razlika izmedju wheatly i interactive?

Stavio sam da koristi samo 2g mrežu i čini mi se da tako troši više baterije,i ako ne bi trebalo.

A otkazala mi je youtubu aplikacija jutros. Neće da pusti ni jedan klip. Samo kaže da je došlo do greške, a svaki 5 pokušaj bude FC. Što je još gore, ne mogu da gledam ni iz browsera, tu imam zvuk, ali nemam sliku.

Edit: restartovao sam telefon i sada radi normalno.
A ovi za 2g je moguće, jer mu treba više vremena da se sinhronizuje pa je više i budan.

Poslednja izmena:
Kod mene nikada ni na jednom telefonu nije bilo moguće da 2g troši više od 3g.

Elem, dr.sonic, taj rom ti je malo bagovit, što ne koristiš nešto provereno?

Nazad
Vrh Dno