Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Jok, probao neki kernel pa da vidim jel jos neko radio nesto po pitanju baterije :)

E da, video nakon fixa ( koga zanima):

1080p 37-45 fps 1min 289mb
720p 30 fps 1 min 190mb

Greska u prethodnom postu nego ne mogu da editujem, to je bit rate i mbit/s...

Ranije nije moglo preko 15-ak cini mi se.

Da da. Nije ne znam kakva transformacija ali recimo pri bržim pokretima tokom snimanja ili kad se snimaju npr automobili u toku vožnje dosta su jasniji i ostriji.

Da. 6.3 je cini mi se zadnja verzija. U toolkitu high quality media profile.xml ako sam dobro zapamtio....

Kad menjas kernel, sacekaj nekoliko ciklusa i onda posle 4-5 dana videces rezultate, jer posle fleshovanja kernela opet mora i cache i dalvik (koje si wipe-ova pre fleshovanja kernela) da se formira...

Hvala Urose na SS-ovima, ali drugar je ipak uzeo SII, preko Telekoma. Super je fonce, jos cu ga ja namestati ovih dana... :D

Pročešljaj malo po telefonu, možda se zaturilo. Ako ga nema, onda ga nakači na komp kao usb i probaj da povratiš nekim softverom. Do tada se potrudi da ništa ne snimaš na telefon.

Ma nema nista. Pretresao sam citav tel i sve foldere na "sd card" i ni traga... Da, prije toga je galerija nesto brljavila, ponovo pocela da prikazuje neke slike.

Sad sam fino preko titaniuma uninstalirao g+ posto ga ionako ne koristim pa cemo da vidimo.

Imam ja backup (iako nisam slikao nesto puno) ali opet, ne shvatam sta je moglo da ih obrise...

koju metodu si koristo za uklanjanje slika koje ne zelis da vidis u galeriji. .nomedia ili exclude iz quickpic?

Sto se tice g+ slika i slika iz pikase isao sam sa sonic-ovom metodom sa stop process i clear data galerije i g+. Medjutim nesto je telefon pobrljavio juce, prvo su mi nestale sve slike a zatim se ponovo pojavile one slike iz pikase i g+ postova. Posle toga sam titaniumom obrisao g+ i vratio slike u galeriju iz back up-a i za sada je sve ok...

Da li vi u marketu na my apps vidite g maps i da li možete da ga search-ujete?
U slučaju da ne možete i da niste apdejtovali odavno (trenutna verzija 6.8) to možete uraditi na sledeći način:
Maps>settings>whats new>update.

Ma nema nista. Pretresao sam citav tel i sve foldere na "sd card" i ni traga... Da, prije toga je galerija nesto brljavila, ponovo pocela da prikazuje neke slike.

Sad sam fino preko titaniuma uninstalirao g+ posto ga ionako ne koristim pa cemo da vidimo.

Imam ja backup (iako nisam slikao nesto puno) ali opet, ne shvatam sta je moglo da ih obrise...
Ne koristim više android fon, pa nisam u toku, ali nekad ranije se dešavalo da ako se telefon često isključuje sa kompa dok je u storage modu, posle izvesnog vremena kartica postane "corrupted", odnosno dođe do gubitka podataka na njoj.
Rešenje je naravno da se vodi računa i fon isključuje samo kad je u "charging" modu. Da nije možda to moglo da bude uzrok tvojih problema?

Jok, telefon stajao na stolu nije ni bio prikljucen na komp uopste. Samo su nestale... Mislio sam da ih je folder sync obrisao nakon sinhronizacije medjutim nije mi to bilo ni podeseno kako treba...

Dosta pohvala sam procitao na konto ovog ROM-a... ajde ga probaj i javi utiske u odnosu na stock (baterija, performanse, konekcije...itd itd)

Haha, znaci ja sam pokusni kunic :)
hocu, ali mislim da cu tek za vikend.

Nazad
Vrh Dno