Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Koliko je bio ukljucen ekran?

Klikni drugi put na "Screen" pa slikaj i to. To je mislio Djilkosh. Sigurno ne piše "dosta minutes" ;)

Screen on: quite enough, almost the whole day...

:D

Back to being serious - okaci, i mene zanima, drugar se lomi izmedju SGN i SII a ja mu pomazem, pa nam ovo moze biti od pomoci. :)

Evo za S II :p

4df310c1-fb96-3be5.jpg

4df310c1-fbb7-b9dc.jpg

Skinuo sa punjaca prije sat i po vremena pa cu okaciti sjutra kad se isprazni...

Vazi. Sutra mozda i uzmemo, tj. od sutra zovemo likove iz oglasa... :)

Znam Djilke za to, sjajan rez! :)

Inace, bio sam realan i preporucio mu jedan od tih Samsunga, iako se i sam cudio sto mu ne preporucujem svoj tel, nego marku koju bas i ne obozavam. Istini za volju, za 350€ su SGN i SII vrh ponude, ako kupac nije u fazonu "mora metalno kuciste".

Moraju li da se poklope minuti koliko je bio ekran upaljen sa procentualnim dijelom koliko je ekran potrosio baterije?

Ako sam imao 13h na onom scr shot-u a 72% ekrana, da li to znaci da sam otprilike imao 10-ak sati ekran upaljen? To bi se i poklopilo sa mojom odokativnom procjenom "bas dosta" :)

Ne moraju da se poklope, ali trebalo bi da "podseca" makar. E sad, 10 sati je nemoguce. Ne ljuti se, ali 10h je previse, jer i za tipa 5, 6 casova moze da sprzi tih 70ak procenata... :)

Svakako javi kad istrosis trenutno napunjenu bateriju, i brzo to ucini... :D

Najveci screen time on koji sam ja imao je oko 4 sata.

Nema sanse 10 sati, cak ne znam ni da li bi razr maxx to mogao sa 3300 mah baterijom :)

Sto se tice osvetljenja, ja nekako volim manuelno podesavanje, jer imam utisak kao da mi automatsko potrosi vise baterije :)

Hvala Urke! I verujem da to moze i bolje... ;)

Naravno, manje od 10h... :p

Pa meni se cini da od 4.0.4 baterija malo manje traje...mozda se i varam. Ne znam kako moze bolje, ipak je ekran ubedljivo najveci potrosac.

A sto se tice 10h to je bila procjena shodno procentima :)

Moze to i bolje... Malo se poigras sa UV-om, fleshujes neki dobar kernel i eto ti bolje baterije...

Pa verujem da ima svega :)

Root-uj covece sta cekas :) kako te ne nerviraju one reklame, pa meni proli krv :)

:) Uzivam u stock ICS-u :)

Koje reklame? :p:p :p

Salim se, danas cu da sjednem i vidim ima li nesto interesantno na xda ...

Odradio root i camera hack :) pa cu da vidim na sta lice video snimci u 1080p ...

Elem, instalirao sam i ROM Mgr koji mi kaze da moj ROM nije podesen da prima OTA updates...E sad, prema onom uputsvu sa xda, pise da bi trebalo da se dobijaju OTA update-s onda kada budu. Ko tu laze? :)

@Djilkosh
Daj mi link za onaj lucky djavo za uklanjanje reklama i market unlocker...

Poslednja izmena:
Sa lucky-jem se ne uklanjaju reklame :) adfree je za reklame :) ostalo saljem na pm

***, nakon patch-a kamere, pola minute videa u 1080p zauzima 150mb ... .:/ Auh...

Pa sta si ti mislio :) Jel hoces 1080p? E za to zadovljstvo treba prostora :)

Ma zezam se, ocekivao sam tako nesto na kraju krajeva. Ne koristim 1080p jer nemam na cemu da ga gledam krsteno ali zato 720p ubija :) :)

Imali neko da je eksperimentisao sa kernelima i kakvi su rezultati?

Nazad
Vrh Dno