Ah te zeneDanašnji dan upisujem u kalendar crnim slovima
Devojci ispao iz ruke moj nexus na go beton (ili su kamene ploče, u svakom slučaju jako tvrdo i hrapavo) , jedno 1m visine možda malo više, ravno na ekran i posle se isprevrtao kao lud. Ekranu apsolutno ništa, ni tačkica, ali sam dobio male ogrebotine sa donje, gornje i desne strane. Ništa preterano vidno i strašno.
To tebi nesto sa telefonom ne valjaTebi je mob ispao sa metar visine :d
To je bilo odavno![]()
Gledao sam ja na netu kako rasklapaju (strucnjaci) Htc HD2. Otprilike je to izgledalo kao da seku mladi sir. Zatim sam pogledao kako to radi neki lik na youtube. Krenuo je isto kao i oni stricnjaci, ali mu nesto nije islo, pa je dohvatio neki srafciger, i poceo da kopa po ivicama ekrana
znaci, zaboravi.
RAskidodmah
Prvi post sa GNex-a....
Kako se gasi prokleta predikcija I vibriranje tastera prilikom kucanja????
To je to, hvala!![]()
E sad dalje, posto sam dobio polovan telefon, ispred prednje kamere je parcence neke plave folije ili tako nesto, ima li neki dobar servis da odnesem da to skinu? Cini mi se da je mijanjan displej pa mi to licina neki ostatak...nesto tako bem li ga![]()
Sredio sam to za cas...ostalo parce folije ispred kamere...
Idemo dalje:
1.Da li i kako radi swiftkey na telefonu?
2. Kako da namjestim da nakon instalacije nekog programa ne dobijam automatski i shortcut?
3. Kako da vidim sve pozive a ne samo odlazne?
4. Dajte neki widget za vremensku prognozu ili app a da izgleda dobro na ovom ekranu![]()
Fancy widget je bas fensia ako ne zelis da ti se ostalo vidi u galeriji (isto sam i ja pitao ranije) instaliraj sa marketa QuickPic, posle samo drzis prst na slikama (folderu) koji ne zelis da bude u galeriji i stisnes exclude. Naravno QuickPic korists kao zamenu za gallery
Naravno stavis u taj folder sto neces da se vidi ".nomedia" fajl i reboot i nema ga![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari