Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Probao sam ono, nije upalilo. Drzim titanium, stisnem custom patch, on onda izbaci negu gresku u vezi ruta, stisnem ok, drzim titanium, stisnem fix dalvik cache pa onda patch on reboot. Tada titanium pise ljubicasto (a do tada je pisalo zuto). Onda sam restartovao telefon i nista se nije desilo, tj nije mi pecovao.

Inace, onaj kineski restoran se zove 88 :)

Da li moze da se napravi shortcut za camkorder ? Znaci da ne moram da ulazim u kamera mod, pa da biram kamkorder. Vecinom snimam filmice, pa bi hteo da mi brzinski bude spreman telefon za akciju

Može preko nove. Idi u widgete i tu nađi activities. Postavi gde hoćeš i onda nađi camera, stisni da ti se otvori i izaberi camcorder.

@sonic onda ti ne valja verzija :) ako hoces poslacu ti ja verziju koju ja koristim, pre toga samo obrisi titanium (clear data) obrisi lucky patcher i onda u recovery-u wipe cache i dalvik i onda instaliras i uradis onako kako sam ti rekao :)

P.S. Otvorio se novi 88 tu kod Futoske, pored Caribica :)

Haha, to sam sinoć izvalio. Ne znam kako da namestim lucky patcher :)

Tu sam ga i video sinoć :)

Ne, imam dve verzije i tiranima i lucky—ja. Čini mi se da je problem u insecure boot image i da imam rešenje. Samo sada nemam vremena, probaću za oko 3 sata pa javljam rezultate.

Resio sam lucky patchera!! Trebalo je samo da se procita lepo sta kaze, a ne da izvodim besne gliste :) onaj insecure boot image nema veze.
Udjite u lucky patcher, setings (one 3 tacke dole desno), more, troubleshooting, update busybox (ovo ne znam da li treba, ali ne skodi, sto znaci da koristi :)). Onda udjete u busy box instaler i instalirate to. Vratite se u lucky patcher, settings, more troubleshooting, install supersu (ics). To je program koji ima istu namenu kao Superuser, samo je valjda bolji. Ako budete zeleli da ga izbrisete, pratite uputstvo na marketu. Takodje, kada njega instalirate, onda Superuser vise ne radi. Posle toga odete u luckey patcher, drzite tbp, custom patch i uzivajte :)
Verovatno ce raditi (tj sigurno) i za druge programe, tj navigacije ili sta god vam treba. A da li ga neko koristi za uklanjanje reklama?

Probao sam i ja sada, ne radi to dobro, čak mi je pokvario mx player, morao sam ponovo da ga instaliram.

Poslednja izmena:
Resio sam lucky patchera!! Trebalo je samo da se procita lepo sta kaze, a ne da izvodim besne gliste :) onaj insecure boot image nema veze.
Udjite u lucky patcher, setings (one 3 tacke dole desno), more, troubleshooting, update busybox (ovo ne znam da li treba, ali ne skodi, sto znaci da koristi :)). Onda udjete u busy box instaler i instalirate to. Vratite se u lucky patcher, settings, more troubleshooting, install supersu (ics). To je program koji ima istu namenu kao Superuser, samo je valjda bolji. Ako budete zeleli da ga izbrisete, pratite uputstvo na marketu. Takodje, kada njega instalirate, onda Superuser vise ne radi. Posle toga odete u luckey patcher, drzite tbp, custom patch i uzivajte :)
Verovatno ce raditi (tj sigurno) i za druge programe, tj navigacije ili sta god vam treba. A da li ga neko koristi za uklanjanje reklama?

Kakve si ti vratolomije sve izvodio :) meni sa dva klika sve radi :D

Adfree je najbolji za uklanjanje reklama. Potpisujem!

@Hektor, proradio mi je market i ako sam na 240dpi. Ne znam samo da li je zbog toga što je market update—ovan ili je zbog onog busy box—a što sam instalirao. U svakom slučaju više nema izgovora da na promeniš dpi :)

Ja imam 7x 7, ali to nameštaš u novi. Evo još malo ss da vidite kako izgleda. Opet sam preko telefona, pa će verovatno izgledati malo retardirano :)

Prilozi

• uploadfromtaptalk1335539782128.jpg
    uploadfromtaptalk1335539782128.jpg
    36.9 KB · Pregleda: 192
  • uploadfromtaptalk1335539792314.jpg
    uploadfromtaptalk1335539792314.jpg
    47.2 KB · Pregleda: 203
  • uploadfromtaptalk1335539803913.jpg
    uploadfromtaptalk1335539803913.jpg
    71.6 KB · Pregleda: 176
  • uploadfromtaptalk1335539816017.jpg
    uploadfromtaptalk1335539816017.jpg
    56.9 KB · Pregleda: 196
Opako, moram da ga zgurtnujem na 240dpi

PS.
Promenjeno, odlicno izgleda, sad tek visoka rezolucija i veliki ekran dolaze do izrazaja

Poslednja izmena:
Ali ima i par nedostataka :)
Prvo proveri da li ti market pokazuje sve instalirane aplikacije i da li možeš normalno da skidaš nove. Ako ne možeš, ona instaliraj busy box i Supersu.

Drugo, chrome ne radi na 240, odmah dobije fc.

Treće, music se ne prikazuje baš najbolje, ali je skroz funkcionalan.

Takođe može i youtube da zeza, mada meni radi i dalje odlično.

Gmail je sada lepši, kao i people i još neke stvari.

Imam vec instalirana oba i SU i BB. Koristim Operu (ne mini) i youtube normalno radi sa njom, kao i sama youtube aplikacija. Market takodje radi normalno. Nova, kao da jos glatkije ide :)

Poslednja izmena:
Mene to nesto ne privlaci da cackam :/

da li se to meni cini ili sa ovim smanjenim dpi imam manje memorije. do sadasnjim merenjem sam imao oko 200 i koj mb slobodno a 300i koji mb kada oslobodim memoriju. sada mi redovno ispod 170mb.

Ne, nema veze sa tim. Ja trenutno imam 348mb, kada mi padne puno ja ga restartujem i to je to. Mada to se retko dešava.

Sonic, da li i tebi iskace "system update". Iako mi nudi da instalira 4.0.4, koji ja vec imam, odlucih vec drugi put da kao updajtujem, cisto da skinem s qrca to iskakanje. U oba puta se blokira u download ili u bootloaderu modu (mali android lezi sa otovrenim stomakom i crveni trougao mu iskace iz stomaka :)).

Ne iskače ništa, sada sam i ručno proverio da li ima updatea i kaže da nema. Da li ti imaš IMM76I verziju? To proveriš u setings, about phone, build number.

Ja sam još pre oko nedelju dana updateovao na tu verziju, ali nisam imao nikakvih problema, mada tada nisam imao root.

Ako nemaš taj imm76i nego onaj što se završava na D, probaj da vratiš dpi na 320 i onda pokušaj da updateuješ.

Imam 76D, mada je to iskakalo i sa 320dpi i jedanput sam probao tada kada je zablokirao a drugi put sam probao pre koji dan i opet blok. Inace, kako si update-ovao, rucno ili ti je sam ponudio novu verziju ?

Sam je ponudio, tj kada sam video na netu da je izašao taj update otišao sam u system update i onda ga je on našao i samo sam pritisnuo update. Prošlo je bez ikakvih problema.

Ako nije do dpi—a, onda stvarno ne znam i ništa mi ne pada na pamet. Ako imaš clockwork recovery, možda to pravi problem, ili si možda izbrisao ili disejblovao neki sistemski program. Na brzaka sam potražio na googlu i nisam našao ni tu ništa. Probaj na xda da postaviš pitanje, verovatno će neko znati šta je u pitanju.

Hektor, jesi li uspeo nešto da uradiš?

Da li su prvi put kada si prelazio sa yakjuxw na yakju uradio one opcione korake, tj da li su flashovao i novi bootloadet, radio i recovery? Ako nisi, mislim da to može da bude problem.

Ne secam se :)
Znam da je bootloader bio vec otkljucan, mada, mislim da sam stavio i novi bootloader i novi recovery. Ma samo kad bi mogao nekako da sklonim tu notifikaciju, da me ne smara za tih 780kb

Ovo sam našao.

I used Titanium Backup to backup and then uninstall the "Device management 3.0" application. After that, no notifications and phone works fine.

I rooted my Tmo Galaxy S2. Read about the OTA will unroot the phone. I also use Titianium Backup to uninstall "Device Management 3.0". The OTA notification is gone (it was really annoying before popping up every few hours).
However, I tried to install it back through Titanium. It won't install anymore. I guess I won't be getting any more OTA updates. I think I'm okay with that. I need the tethering feature.

Nisam uspeo da nadjem Device management 3.0 na telefonu. Pretrazio sam malo xda i naisao na fotakill.apk. samo se kopira u system/apk i za sad vise nema notifikacije.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno