Hehe, secam se prvih mojih cackanja sistema...
Root na O2X je prosao bez problema, SuperOneClick je ucinio taj posao smesnim. Medjutim, posle malo vremena odlucim da se dalje bavim cackanjem - preko ROM Managera flashnem CWM, i skinem WIUI (blago modifikovan MIUI naravno, od strane Wajk-a sa XDA) i custom kernel, koji odlucim posle da ubacim. Ne znam ni sam zasto, skinem i temasek-ov KANG i bacnem i njega na karticu, internu.
Titaniumom sacuvam sve, ipak backupujem i sistem i krenem svoj prvi flash!

Zavrsi se sve, reboot, i upadnem u bootloop. Mhm... Aj opet sve. Isti rezultat. Popio pivo, kako mi je Djilkosh_NS i savetovao, ali opet malko se znojim... Nabacim mu taj CM7, kad vec imam i njega. Prodje sve kako valja, za 2min i, uspe reboot!
Moj prvi susret sa AOSP-om bese... Los.

Nije mi se svideo nikako, a najveci problem bese sto su mu swap-ovane interna i externa sdcard, a meni sve na internoj, ukljucujuci Titanium folder... Vec se gadno znojim, pokusam SVE da nekako okrenem memorije (tad sam jos bio znacajno noobastiji) ali od svih podesavanja u CM7 ne nadjem tu koja to radi... ******.
Tu vec gadno pizdim, nema sanse da vracam preko Marketa 50ak aplikacija, i odem nazad u recovery,vraticu backup. Medjutim, i tu CM7 vidi samo externu memoriju! Vec popi*deo gadno! Ne znam sta da radim, jedino gore bi bilo da sam ga brick-ovao... Odem na net i okrenem naopacke WIUI thread trazeci odgovor i nadjem ga - bootloop se javlja tu i tamo posle flasha, lek je wipe data pre reboota.
Mountujem nekako preko CWM-a USB storage, posto sam naravno imao sve i na kompu, i flashnem WIUI i wipe-ujem data i napokon bootujem fon! I tako je sve pocelo...
Danas imam mnogo vise iskustva i ne znam sta bi me sad moglo iznenaditi. Sad, stavise, cekam da prestanem s njakanjima s flashovanjem i ostalim i ustalim se s necim...
O2X via TTv2b5