Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Razocaravajuce...Jos me koleginica (ima SGSII) prozivala kako mi je telefon krs i da to njoj radi :)

***** drugarica, da prostis. Imam S II, pa zasigurno znam da ne radi.

A ne radi ni na jednom Android-u, kao sto ti trenje vec rece.
"It's a feature, not fail" :d

So, just a fail feature... :d

Ne mogu da verujem. Imam malu ogrebotinu na sredini ekrana, skroz nepravilnog oblika. Ne znam kako, kada ga nisam ni jednom stavio u dzep sa bilo kojim drugim predmetom, nikada ga ne polazem na ekran, brisem ga redovno. Ah, sta da se radi :)

Sto ga vise budes pazio, mazio pre ce ti se nesto desiti tako na nevidjeno neka ogrebotina... Mozda je devojka skrolovala malo jace, a ne zna da ne radi na nokte telefon, pa malo grebuckala :p

Sent from SGS2 using Tapatalk2

Ma nije to, ona povremeno igra angry birds i piše gluposti pomoću Swype—a jer joj je to jako zanimljivo, ali nije imala kontakt sa telefonom već nedelju dana.
Ogrebotina se ne vidi u radu, i više mi smeta to što ne znam kako je nastala nego sama ogrebotina.

dr.sonic ako ti je za utehu i ja na noutu imam 5,6 ni sam ne znam kao i ti kako nastaju jer tel cuvam kao oci u glavi, aili one se ipak pojavljuju isto tako sam prvog meseca primetio jednu i iznerviro se pa sam 4_og primetio jos 5 i pomirio se sa tim ! inace ima silikonsku fotrolu i nisam hteo da stvljam foliju na ekran nekako sam smatrao da je nepotrebno jer mi se ni jedan sgs2 ekran nije izgrebao posle visemesecnih koriscenja i da je isto zasticen kao ekran kod sgs2 , ali ocigledno da nije !!! :wc:
ps. kupio sam onu polir pastu za poliranje tach screen ekrana displexs i probao ali nista , tako da je uzaludno pokusavati jedino jos mozda negde sam procitao da kao radi posao neki vodeni abraziv za poliranje stakla ima neki naziv 3m ali tesko da to ima kod nas a i vidim da se prodaje na galon!!:lupko:

Poslednja izmena:
Zar note nema gorila glass? Nisam baš siguran da ta sredstva za poliranje rade.

Motorola Xoom počela da dobija update na 4.0.4 verziju, a pročitao sam još jednu vest ali nisam je baš razumeo, valjda su negde postavljeni 4.0.4 fajlovi da mogu programeri da ih koriste. Ako uskoro ne izađe update za nexus, nikada neće.

Poslednja izmena:
da navodno ima CORNING® GORILLA® GLASS ali toliko o toj zastiti, ili je to neka verzija gorile koju samsung od skoro koristi ali tesko da je dobra kao stara na sgs2 koja se nije tako lako mogla izgrebati!

Ili za naše tržište uvaljuju telefone sa normalnim staklom :)

Gorilla glass nije imun na grebanje i isti je na svim uredjajima.

Koliko ja znam, trebalo bi da jeste. Ima na youtubu toliko klipova o tome, čak i zvaničnih tj od samog corninga. Ne tražim ja da on izdrži eksploziju ili brušene dijamantom, ali da se izgrebe od nokta ili crnca prašine ipak nije u redu. Mada nexus ni nema gorila glass.

Bila je vec diskusija o tome.

A kad sam ja tvrdio da se gorila grebe zamalo da me lincuju pojedini ovde...

Ok, nadam se da mozemo uskoro ocekivati taj 4.0.4, pored Xoom-a, i Nexus S je vec dobio taj update.

Sjajne vesti na G+ Android strani. Kažu da su pustili 4.0.4 za HSPA+ galaxy nexus, tj za nas. Videćemo kada će stići kod nas.
Lično video, nije rekla kazala :)

Poslednja izmena:
Da, evo sta su napisali:

We’ve started rolling out Android 4.0.4, Ice Cream Sandwich, to UMTS/GSM Nexus S, Xoom Wi-Fi, and HSPA+ Galaxy Nexus devices, and we'll be rolling it out to more devices in the coming weeks. Some of you will be receiving Ice Cream Sandwich for the first time, while others will be receiving an update to your existing Ice Cream Sandwich experience with stability improvements, better camera performance, smoother screen rotation, improved phone number recognition and more.

@dr.sonic Jel ti imas yakju ili yakjuxw?

Ja danas flesovao yakju i flesovao ovaj novi update :) Nije mi stigao OTA nego sam ga rucno flesovao.

I kakav je? Da li je ispravljeno sve što ti je smetalo?

Deluje dosta brzi telefon. Kalendar prikazuje dogadjaje koji su all day. Autorotate brze radi kao i multitasking dugme.

I ja :) Videcemo kakva je baterija...

Da li ima neke promene u vezi kamere?
Kažu i da je signal bolji.

Pa ne znam, ne koristim nesto bas kameru da bih sad primetio razliku :/ Vidim i ja da kazu da je sada bolja...
A signal... Ne mogu jos da procenim :) Samo da vise nemam problema sa internetom a to cu tek videti.

Nazad
Vrh Dno