Šta je novo?

Samsung Galaxy Nexus I9250

Koliko ti je kamera bitna? Ako je jeste, nemoj da čekaš. Ja bih čekao u svakom slučaju.

---
desire

Nije meni problem da čekam nego znaš kako je sa tehnologijom, uvek nešto možeš da čekaš :) Mene više "brine" rezolucija i koliko aplikacija dela na njemu.

Nikad nije ni bio za bacanje. Meni je,licno,uvek bio prirodniji i prijatniji spektar boja na lcd-u. Stvar ukusa ali daleko od toga da je los.

via ttalk

http://source.android.com/source/building-devices.html

"Galaxy Nexus is supported both in GSM/HSPA+ configuration "maguro" and in CDMA/LTE configuration "toro". The GSM/HSPA+ configuration is only supported if it was originally sold with a "yakju" operating system."
Da li neko od upucenijih moze samo da odgovori sta konkretno znaci ovo? :)

i dalje ništa od VIP-a...

Haha, a ovaj treci operater se i ne uzima u (ozbiljno) razmatranje. :d

Od sutra se najverovatnije pojavljuje kod nasih operatera!

iz tvojih usta u božije uši. Na mobilnomsvetu se pojavilo par firmi sa cenom, meni je zanimljiva Simfonija jer sam tamo već uzimao telefone i veoma su korektni i uvek full pack, nikad problemi i sl, pa se razmišljam ako ne bude kod provajdera, da uzmem kod njih

Takodje drzim fige da je istinita informacija, posto sam pauzirao kupovinu SGS2 vec mesec dana, ne bi li sacekao ovaj model i video kakvi ce biti uslovi kod operatera za njega..

Danas sam išao da platim račun pa mi rekoše u Vip poslovnici:

"Za koji dan stiže Galaxy Nexus
na Smart 1100/Postpaid 600 41k dinara
na "ovoj većoj" 20k dinara"

Sto je bolji GTi9250 od sg2 ja bas i ne vidim neku razliku?Volim telefone nema sta,a isto tako i razne probe na njima.Medjutim umorio sam se vise od tih proba posto nikad nisam bio zadovoljan,ali to nije ni poenta nevazna stvar.Cisto me zanima zasto mislite da je bolji GTi9250 od sg2 ili sam ja mozda stekao krivi utisak?

Poslednja izmena:
Kamera i grafička nisu bolje. Sve ostalo jeste bolje, ili je isto. :D

Ih pa to sam znao i ja.Mislio sam da ima neke druge osobine?

Pa ne znam šta želiš da ti kažemo. Ogromna prednost su 720p ekran i stock ICS. Meni je to dovoljan razlog za kupovinu. Nekoga će da odbije lošija kamera, a nekoga nedostatak sd slota....

Nazad
Vrh Dno