Šta je novo?

Samsung Galaxy K Zoom

Proveri tamo u podesavanjima, gde je azuriranje uredjaja.

...
Ale, gde je izasao taj update od 120 ?
hsv.stoned, kad se setim kako nas je samsung vozao sa apdejtom bade, kuku lele !
Bane iz Nis, jel ce to biti preko Kiesa ?...
Taj update od 106-120MB je klasicnim OTA putem dosao (bar meni) preko VIP-a. Sto se tice 5.0.x i ja, licno, mislim da ce preko KIES-a, ne verujem da ce da ga puste preko OTA.

Poslednja izmena:
Zavisi, ako se dosta koristi, jedan dan bez problema.

Zanimljivo, cak je ni xenon mnogo ne jede (mislim bateriju :D ), slike odlicne, slobodnog RAM-a uvek na pretek bar 500-900MB tako da se ne "koci" uopste.
Da, uglavnom baterija izdrzi ceo dan uz neko, da kazem, normalno koriscenje. Postoji u prodaji i Samsung charger kit EB-KC115 (punjac sa jos jednom baterijom) pa ko ima srece da ga nadje prakticno mu baterija traaaaje :)

Jel se to meni samo čini ili je audio zapis na video snimcima kod K Zooma osetno bolji nego kod 1020/808?

I jedna dilema... koliko je QX10 kao kamerica daleko po kvalitetu u odnosu na ovu trojku?

Poslednja izmena:
Hehe pa to moj snimak :). Nije los k zoom ali je 808 bolji. Ima vise dinamike.

Ili se basista pojačao, ili K Zoom snima neuporedivo više bas frekvenci - jeste snimali sa relativno sličnih pozicija? :)

Ljudi, sta mislite, da li ce Samsung izbacivati naslednika za K Zoom ili su zavrsili sa ovakvim hibridima?

Hoce li ovaj telefon dobiti lizalicu zna li neko, jer razmisljam da ga kupim..?

Ko zna da li ce se pojaviti, Samsung jos nista nije najavio.

K Zoom je na listi telefona koji bi trebali da dobiju 5.0, ali jos uvek nista.

I jedna dilema... koliko je QX10 kao kamerica daleko po kvalitetu u odnosu na ovu trojku?[/QUOTE]
K je sigurno bolji od qx, ali od qx100, ne znam. izmedju K i 100 sam imao dilemu i K je pre izasao u prodaju.
kakvo bi cudo bilo 6 edge i qx100 ?

Odakle ti da je K sigurno bolji od qx10? Pre bih rekao da su tu negde, i senzori su dosta slicni ako ne i isti.

A za QX100 pitaj hundera, on ima. Prema ovome sto je postavljao ta lens kamera kida samo treba umeti sa istom, nije to neka P&S igracka, moze i tako da se koristi ali onda nema svrhe kupovati istu.

Ako biras izmedju k zoom i qx10 onda prednost daje samsungu. Software je izvukao max iz tog senzora. Qx10 je cist promasaj. Podesavanja su jednaka nuli. QX100 je ozbiljna masina i ostali nemaju sta da rade pored njega. V3 je doneo manuelna podesavanja i samim tim i daleko vecu upotrebljivost.

ljudi gde ste ? pre 3 dana na onoj ludoj vrucini usijao mi se fon da nisam mogao bateriju da drzim u ruci. oladio ga u frizideru. posle 1 sat opet isto.
sutra ujutru kad sam ustao, fon neradi, prazan. napunim ga i u toku dana ponovo se usija. htedog da ga resetujem ali me kies zeza, radi bekapa. necu da bekapujem kod gugla, bilo gde, te ja obrisem zadnjih 5 aplikacija. doduse vreme ,,zahladnelo'' i vise me ne zeza. dal ko zna sta se to desavalo ?
tog dana se i sinu ispraznio lenovo iz cista mira, sa 30 % na nulu ?

Pa gde se stavlja vreo telefon u frizider?! Svakako nije normalno da se toliko zagreje cak i pri ovim temperaturama. Uflesuj mu nov rom i vidi kakva je situacija.

video sam na tom i dzeri. kad mu se usija guzica on je strpa u frizider. zezam se. imam onaj cpu temp. bio je 82 c. pa sad ti vidi.
od pocetka, od oktobra se puno grejao. najtopliji fon od svih sto sam imao. znaci da je fabricki sa nekom greskom. al ovo sada sto je bilo, ko da si drzao vrucu peglu. od tada je sve uredu, cak je hladniji nego ikad pre. bice da mu je frizider dosao pameti !
cekam zvanicni lilihip. obecali su !

Nista od 5.x.x :mad: Samsung UK Mobile potvrdio da nece izaci za K Zoom.

Poslednja izmena:
Au koji bedak. Jako los potez Samsunga, K Zoom ima sasvim solidan hardver za 5.x Android i uopste je odlican telefon tj odlicna android kamera.

Ocekivao sam da ce dobiti 5.x apdejt i da ce tu biti kraj ( i to je dovoljno) ali ovo je vec bahacenje Samsunga, verovatno pred pocetak prodaje nekog novog K Zoom telefona..

Zaista neverovatno... Note 3 Neo ima isti procesor, istu kolicinu ram memorije, i dobice 5.x. S5 Mini i Core Prime su slabiji i oni ce takodje dobiti apdejt.

E ali pazi - XDA :) Verovatno ce se nesto ''zakuvati'' tamo.. jeste sramotan potez Samsunga ali zaboravices na to ako se pojavi neki skroz krsten xda 5.x rom.. mada sad nesto razmisljam o kamera aplikaciji tj da li ce moci da bude ''u full-u'' kao u slucaju zvanicnog-fabrickog softvera?

Tesko, na XDA postoji samo jedan rom, nije preterano popularan telefon, ali bez obzira na to bas los potez Samsunga.

Nazad
Vrh Dno