Šta je novo?

Samsung galaxy j5

Navika. Ne sećam se da sam 2x koristio da držim home dugme ili mi je bila neka druga funkcija.

Kako rade oba kad iz Google search možeš sve da gledaš?
Ja be mogu da zamislim telefon bez tog widgeta

Probaj pretrazuj preko njega i spusti pomoću home dugmeta, idi u menager telefona i vidi upotrebu rama, videćeš da su oba aktivirana. Koliko ti traje baterija?

Ljudi jel svi imate instaliran google serch ili ste ga onemogućili?

Ja prvo što sam uvek radio na telefonima je da sam sklanjao taj widget. Užasno me nervira

Jel si samo sklonio ili onemogućio google search?

Poslednja izmena od urednika:
I ja isto sve onemogucim cak i google drive jel je stalno u ram memoriji kad mi treba omogucim.

Nešto mi na 6.0.1 u zadnje vreme brzo odlazi baterija, u početku je bilo 6.5 sati a sad jedva 5.5, jel ima još neko ovakav problem?

Problem je jer je bilo zadnjih 7 dana 6.5 a sada oko 3 dana 5.5, moguće da su google sevice podivljali, NightCrawler ima 7.5

Moguce da su gugl servisi. Mada ja od kako sam kupio telefon nov u radnji, baterija traje oko 5 sati.

Sent from my SM-J500H using Tapatalk

ja kad sam kupio pre godinu dana prvih mesec dana bila je neverovatnih 8h

Ako bude i dalje 5 videcu da je zamenim, valjda nije više od 15e original baterija

Onda su meni uvalili fon sa losom baterijom [emoji2]

Sent from my SM-J500H using Tapatalk

moguce, ja sam ga kupio u mts

Mada i u mts-u znaju da uvaljuju falš pa riknjavaju telefoni pa ih menjaju, ja sam imao sreće

Sta mi je potrebno od kablova i adaptera da bih spojio fon i lcd tv,hdmi ulaz?

MHL adapter, ako telefon podržava to, treba proveriti. Ako je smart TV može i preko Miracasta, ne trebaju kablovi, samo da su fon i tv na istoj mreži.

Poslednja izmena:
To me i zanima,šta telefon podržava,jedino što sam našao je OTG funkcija, i to je sve .
U obzir dolazi samo povezivanje putem HDMI kabla, tv nema Wi-Di a samim tim ni Miracast.

Jel ima neko problem sa baterijom, kada ostavim telefon duze da se puni pise 100% pun, cim ga skinem sa punjaca padne na 95%

Stigao neki update od 350mb i grdno sam se pokajao zato sto sadrzi facebook koji ne moze da se obrise. [emoji35]

Sent from my SM-J500FN using Tapatalk

Nema taj update kojeg Odin i Sammobile ne mogu da reše

Iz mts-a je tel pa ne bih da cackam.

Ja sam ga onemogucio odmah cim sam video i ne zauzima mi nista od prostora.

Ja bih da ga obrisem. [emoji4]

Dobro je da ga nisam update :smash: . Kajem se i za prelazak na marshmallow, i onako nemam memorije i kad sam video 350mb odmah sam rekao ma pali. Jos sad kad cujem da instalira fb koji ne koristim na telefonu bas mi je drago sto ga nisam update. :D

Drago mi je da sam nekom pomogao.[emoji4]
Posle ovog modela Samsung me vise nece videti.

Ја сам телефоном задовољан,мана је једино мањак меморије.

Imam jedno pitanje. Brat je imao problem sa maticnom i posto nema garanicju na telefon, uzeo je neku polovnu, medjutim na toj maticnoj ploci sam uspeo da izbrisem i zamenim Google nalog od nekoga ko je prethodno imao tu istu maticnu u telefonu ali ne mogu da uklonim Samsung nalog. Da li moze neko da mi potvrdi da ako uradim hard reset iz bootloader-a, posle ponovo kada se telefon upali i kada mi trazi da se opet povezem na internet, da li ce mi traziti da unesem prethodni Samsung nalog koji je bio ili mogu da jednostavno unesem bratov Google nalog koji se sad nalazi na toj maticnoj?

Da odgovorim ko bude imao slicno pitanje. Dakle, ko bude npr. uneo svoj Google nalog u telefon i npr. ne moze da ukloni Samsung nalog od prehodnog vlasnika, hard resetom uklanjate Samsung nalog, pa kada se uradi HR, mozete da unesete vas Google nalog ukoliko ste ga prethodno imali u telefonu (na toj maticnoj).

Pozdrav,
Planiram da kupim Samsung galaxy J5 2016 preko Vip-a, i zanima me jedno, kako vas sluzi ekran? Posto ja imam problema na HTC 510, da ako su malo mokri prsti ne mogu uopste da iskucam poruku, skorz poludi telefon, i da li je to slucaj i sa J5.
Hvala unapred

Ja sam zadovoljan sa J5 2016,sa ekranom nema nikakvih problema.

Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока

Exstra sam zadovoljan sa baterijom na J5 2016 duos.

8eefdd901e9d5c89c6d1017dadabc592.jpg
b4f2d9ef588fb0a9023312a38793fb78.jpg
b714cafc4d04e8c11ac97a67e5de0c46.jpg

Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока

Vrh Dno