Šta je novo?

Samsung galaxy j5

Da li je zakljucan aparat,dualsim, uzet u VIP-u ? Hvala

I mene ovo interesuje da li je bar 1 kartica simfree na Vipu ?

Sent from my D2403 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ja mogu da ti kazem za SS iz mts-a da nije zakljucan, ako ti nesto znaci. ☺

Sent from my SM-J500FN using Tapatalk

Ja kada sam kupovao telefon u jednoj radnji, prodavac mi je rekao da su dual sim telefoni uvek sim free.

Ja sam uzeo J5 dual sim u VIP-u ,Sim free je!!!!!

Sent from my SM-J500F using Tapatalk

Isto,uzeo za devojku sim free je. Stvarno sam odusevljen ovim telefonom, svaka preporuka za te pare je mnogo bolji i od onih na papiru. Neverovatna optimizacija sljamsunga, nisam njihov fan al kapa dole.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Koliko slobodnog mesta ima na internoj memoriji kada se nstaliraju standardne aplikacije viber facebook itd.

Ima oko 4gb.To je mana ovog telefona.Treba obavezno uzeti SD karticu.

Dzaba sd kartica kad neke app ne mogu na karticu kao i neke igre ja imam Sony m2 aqua ima 5 gb slobodno kao i supruga fotke i videi idu na sd karticu, ja ne koristim instagram fejs i drustvene mreze pa mi je ok mesto ali skoro mi se zali da joj prijavljuje 75% storage i da joj koci fon kad vidim da jednostavno ima dosta aplikacija i neke ne mogu da se prebace na sd tj ne moze kompletna aplikacija nego samo deo, tako dzaba sd ona ima 16 gb sd. Ne kudim telefon meni bi bio full ali malo zahtevni korisnik ima malo mesta ,citao sam da je izasao 6.0.1 ali ne podrzava adaptable storage tj da sd kartica bude u sklopu interne memorije i onda nije bitno koliko ima slobodnog mesta,to je extra novina androida 6 , a odlepila ke na izgled fona supruga tako da cekam ili verziju 2016 ima 16gb ili cu pogledati j7. Hvala.

Poslednja izmena:
Je li pokušao neko da rutuje pa da instalira Link2SD?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

jedno noob pitanje, devojka ima J500FN model. da li izasao 6.0.1 za taj model ili samo za indiju posto ne dobija ponudu za apdejt?

Otidji na samfirmware i kucaj j500fn, s vremena na vreme, za sad još uvek nije.

uploadfromtaptalk1469145621391.jpg

M2 Note

e hvala, nismo znali gde se to zvanicno gleda. ima model od 8gb od cega je najvise 1gb slobodno pa smo mislili da i zbog toga ne nudi apdejt.

Na ovom telefonu sd kartica je obavezna, tako da na to idu fotke, video i muzika, a aplikacije na internu.

M2 Note

Zato bi na njega dobro legao update na Android 6, pa se prosiri interna na sd karticu i milina.

Džaba kad Samsung ni na jednom svom telefonu nije dozvolio tu opciju.

E ***... mislio sam da je to samo kod mog Nexusa zbog toga sto nema sd karticu.

Poslednja izmena:
Imam problem sa j500f. Kad završim razgovor, ekran mi se ne uključi, i ne mogu da prekinem poziv. Jel imao neko sličan problem, i ima li rešenja? Android 5.1.1 je u pitanju i ne nudi mi nadogradnju.

Послато са Tab2A7-10F уз помоћ Тапатока

A restart nije pomogao? Možda je majkao proximity senzor?

A restart nije pomogao? Možda je majkao proximity senzor?
Sad sam čitao na xda da su imali isti problem na s4, i da je prašina u pitanju. Oni su to rešavali tako što vazduhom pod pritiskom izduvaju rešetku zvučnika. Zvuči nelogično, ali probaću kasnije pa javljam da li je to tako.

Послато са Tab2A7-10F уз помоћ Тапатока

Nije nelogično, jer je kroz tu rešetku jedini prilaz do zaprljanog senzora. Samo nemoj da preteraš sa pritiskom vazduha, postupno prvo sa veće galjine pa priblizavaj ako nece iz prve.

Video sam J5 ima sa 2600 i 3100 mAh. Da li neko ko je uzeo kod operatera ima jacu ili slabiju bateriju?

To su dve verzije. Verzija iz 2015e ima 2600mah, 1.5gb ram, 8gb Interne, dok j5 2016 ima 3100mah, 2gb rama, 16gb Interne, kao I onu ivicu od metala.

Ako nista nije naglaseno onda se podrazumeva da je 2015 verzija.
Kod ove druge uvek je naglaseno 2016

Stigao novi 6.0.1 MM bild za Indiju.
Instalirao sam ga.Popravili su Lock screen sad Patren i Pin rade kako treba.Jos jedno poboljsanje sam primetio ima se dosta vise prostora na Internos memoriji.Imao sam oko 500mb slobodno posle update slobodno 1.1 GB.
8ae8ac2f90da51a8ebf7fa5464539fe0.jpg

Stigao novi 6.0.1 MM bild za Indiju.
Instalirao sam ga.Popravili su Lock screen sad Patren i Pin rade kako treba.Jos jedno poboljsanje sam primetio ima se dosta vise prostora na Internos memoriji.Imao sam oko 500mb slobodno posle update slobodno 1.1 GB.
8ae8ac2f90da51a8ebf7fa5464539fe0.jpg

Ovo sa internom memorijom su bas sredili.Stoji na 1gb.

0c2e4fa5532b39382ccd2a59f0829d27.jpg

Poslednja izmena:
Vrh Dno