Šta je novo?

Samsung Galaxy Alpha

Ako je istina onda stvarno napadaju jabuku prsa u prsa :)

Ako izadje ovaj model sa 4.7 inca to moze da bude dobro i iz drugog razloga,mozda to bude signal ostalim proizvodjacima da ne idu na 6 inca sa svojim flagshipovima nego da se drze mere od oko 5 inca.

Poslednja izmena:
Ako ovo izađe očekujemo metalni lg od 4.6"

galaxy-alpha-2.jpg

galaxy-alpha-4.jpg

http://www.sammobile.com/2014/07/23...of-the-metallic-samsung-galaxy-alpha-sm-g850/

malo izdužen S2 :)

Pozadi opet imitacija koze ? Znaci samo ram metalan kao i mi4.

Izgleda kao brod kada ga stavis pored ovog sporeta :)

Uh metalni ram ima glossy finish :) to mi se ne svidja

Poslednja izmena:
Piše da je ista tekstura kao na S5... samo su rupice sitnije koliko vidim

Jel se ovi zezaju? :) premium F serija koja lici na uvecan S2 sa unakazenom zadnjom stranom :d

Hahaha kao da su im dizajneri iz Granda :D

S2 je bio i ostao odlican fon, taj oblik je bolji od S3-S5 i od napred ovaj F deluje ok ali ovakva zadnja strana na ''premium'' F seriji, pa ko je tu lud, ovo bre ko da je dete lepilo na tehnickom, toliko strokavo deluje :d a i ova lajsna sljasti seljacki

^+1000

Strasne stvari ko uzima novce za razvoj dizajna u njihovoj firmi.

A gde je zvucnjak? :D

UPDATE: According to one of our insiders, this might not be the final design, as it’s one of the prototypes of the device, and final design may be different. Please don’t take this as the final design of the Galaxy Alpha.

Da, finalni dizajn ce biti sa manjim brojem vecih rupica pozadi, mozda nisu otpustili onog dizajnera zato sto su bili nezadovoljni njegovim radom nego je mozda lik rekao ''e dosta je vise sa ovim strokavim, uzasnim dizajnom telefona, daj da napravimo nesto krstenog izgleda'' i popio otkaz :d

Prednja strana telefona deluje ok, kao S2 ili GS Advance u vecem pakovanju (sto mozda i nije neka pohvala za 2014 ali posle S3-S5 i ovo je vrh) a 4,7'' nikako nije losa velicina ekrana, dosta vise sa phablet fazonom pa makar bili i sa bezel-less dizajnom. Ovo je ocigledno telefon osmisljen da se kolje sa ip6, sto se mene tice odlicne specifikacije, velicina ekrana i dimenzije, samo da ne idu na nebulozni 2k ekran a mislim da nece.

Poslednja izmena:
Ne znam da li pratite šta se piše o ovom fonu, u moru telefona koje Samsung izbacuje teško je ispratiti...
Dakle, ovaj fon neće biti high end telefon, već je Samsung odlučio da kombinuje "premium" izradu (metalni ram) sa mid range specifikacijama (720p ekran na 4.8", internals navodno malo bolji od Galaxy S5 mini...)
Pretpostavljam da su ovi kompromisi nastali jer žele da ga ponude po nekoj povoljnoj ceni, a moguće je čak da je došlo do mešanja informacija o dvema različitim telefonima.

Zna li se mozda da li ce biti pusten u prodaju 15 dana pre iphona 6 ili 15 dana posle ? To je isto bitna info

Ne znam da li pratite šta se piše o ovom fonu, u moru telefona koje Samsung izbacuje teško je ispratiti...
Dakle, ovaj fon neće biti high end telefon, već je Samsung odlučio da kombinuje "premium" izradu (metalni ram) sa mid range specifikacijama (720p ekran na 4.8", internals navodno malo bolji od Galaxy S5 mini...)
Pretpostavljam da su ovi kompromisi nastali jer žele da ga ponude po nekoj povoljnoj ceni, a moguće je čak da je došlo do mešanja informacija o dvema različitim telefonima.

Sta fali 720p na 4,7'' ali ako nije pentile? To je 300+ ppi, sasvim dovoljno osim za ove 2k freakove kojih je sve vise :d Da sve ostalo bude kao sa S5, cipset, ram, kamera i uz 2500 mAh i najnoviji amoled taj fon ce imati brutalne performanse i autonomiju ali naravno hejtovace se jer nije 2k, zamisli koji bedak.. jos nema i softversko izostravanje (aka nakazan prikaz) kao G3, bas bedak.

Naravno ako preteraju sa cenom a hw bude slab onda ce ovo biti Galaxy F(ail)

Poslednja izmena:
Ma nikad Samsung nece napraviti krsteni premium tel. Zar ne vidite da nas troluju :d Svi se nesto ponadaju, a oni izbace glossy plastikanera :D

ne pise nista za bateriju ? ovaj mob moze da prodje ako bude kostao max 300e a znajuci samsung bez 600e nista..

Ko to odredjuje? I iPhone kosta 600e pa prolazi.

stoji.. ali do sada je samsung izvlacio cenu uredjaja i kes na osnovu top specifikacija,ovaj mob to svakako nije. videcemo,mozda i budu mogli da ga prodaju za 600e

Ja nisam reako da ce da bude 600e, 600 nece ali 450-500 hoce sigurno, i tu nema nista cudno.

idi *** ovo isti mob kao mi4. lajsna/ram ima istu završnu obradu :)

meni se sviđa :)

Poslednja izmena:
Da, ali ovo nazvati metalnim fonom?

Vrh Dno