@ PABLO
posto si imao CM 7.2 sto ne napises utiske o njemu , dali sve radi kako treba ili ne i ako ima koji su mu problemi ili nedostaci???
i dali si flashovao sa 7.2.0 Kang ili sa ovim Miui Style . LoKKeR romom???
Skroz ste me zainteresovali za ovaj icecream sunday.
Nisam samo razumeo jel njegov kernel omogucava overclock ili je to bila rec o kang-u?
I ima li integrisan theme chooser?
I da li pominjani gapps koji tu lose rade obuhvataju i gmail?
primetan je mnogo veci utrosak RAM-a na tvom SS-u, razlog???
kod mene je ICS final ..Nemam pojma, da li je tvoja verzija ics final ili ics 2? možda je do toga razlika?
instaliro sam i ovu skriptu Slaidmode V3 i oseca se razlika, telefon je brzi.. e sad je neko pomenu da je potrebno kalibrisati bateriju radi optimalnog punjenja... sad kako se to radi i uz pomoc cega...
hvala unapred
Kad staviš fon na punjenje, napuni ga do kraja, ali ne kada ti on napiše charged, pošto fon laže, nego kad prvi put vidiš charged, ostavi još čuku vremena, onda udji u rikaveri pa wipe battery status.
Ne moze sve da se instalira na SD (na stock romu). Koliko se secam, lepo je meni stock rom rasporedjivao, a ako nije kako treba uzmi rucno move to sd. Sva widgete ostavi na memoriji telefona, mada on ni ne da da se pomere...Imam jedno pitanje koje verujem da je već negde na forumu odgovoreno ali ne mogu da nađem.....
Imam ovaj telefon i stavio sam 2.3.3 preko kies-a ali problem mi pravi malo njegove memorije. Da li mogu, tj kako mogu da podesim da se aplikacije instaliraju direktno na sd karticu?! Našao sam ja neke tutorijale ali mi ne ide jer mi je ovo prvi susret sa androidom pa ako nije problem da neko postavi precizne korake kako to da uradim?!
Unapred hvala
Meni prave problem baš te aplikacije koje ne mogu da se stave na karticu....aj sad manje više one što moraju ali npr ne znam što se "večernje novosti" ne mogu pomeriti na kariticu i tako tome slične aplikacije....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari