Pisao sam o tome cim sam ga uzeo. Jako los prijem wifi mreza . Sa starim p10 lite vidim u okruzenju preko 20 wi fi mreza. Sa A70 samo 4-5. Mislio sam da je to problem do mog primerka. Ali neki dan dodje drugar sa nekim Samsung Note starije generacije msm da je Note 4. Isti slucaj vidi iste mreze kao ja sa A70.Još jedan, uslovno rečeno minus. Znatno lošiji wifi u odnosu na rn4., Jako često se discuje (jeste signal malo lošiji, ali ipak..)..
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Ok nisam znao u pravu si@jaksa007
otvori temu za a80...upašćemo u beskrajnu diskusiju koja nema veze sa a70...
zapravo tema već postoji...
https://forum.benchmark.rs/showthread.php?447405-Samsung-Galaxy-A80&highlight=samsung+a80
ako wifi analizer vidi više mreža one su dakle tu, samsung je očito skratio u svom softveru spisak vidljivih mreža, neki problem postoji, samo je pitanje jel bug ili neki samsung tripovi ( kao što već rekoh, sklanjaju mreže koje po njima imaju loš signal)...
Ja imam problem na A50. Svaki sum razgovor buka sve cuje sagovornik. Ne mogu da verujem da nemoze da prigusi. Kad se nalazim u kamion toje katastrofanema problema što se tiče razgovora, sasvim je ok...
Nije nikako efikasan. U bilo kojoj guzvi toje katastrofa. Vidim dve male rupice gore i dole pretpostavljam daje mikrofonne znam za a50 zaista, a i ne vozim kamionpretpostavljam da i a50 ima noise cancelling mikrofon, ali očito nije dovoljno efikasan...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari