Ja sam komentarisao brzinu otključavanja i doživljaj istog. Apsolutno me ne interesuje gde se nalazi senzor otiska. Kao korisniku jedino mi je bitna upotrebljivost istog, a na A70, iskreno, je na granici upotrebljivosti. Ništa ja nisam ovde pisao van teme, tako da nema potrebe da se javljate i da mi nešto objašnjavate! Duugo sam na ovom forumu, tako da... pozz
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
To što si dugo na forumu ne daje apsolutno nikakav kredibilitet, te ne vidim poentu potenciranja toga.
Enivej, što se tiče fingerprinta, slažem se sa tobom. Ne vidim svrhu/poentu ove fukncije ukoliko ona ne radi onako kako treba da radi, a činjenica je da je ova varijanta ispod ekrana nije to - to. Kao prvo - sporo je, a kao drugo - preciznost je upitna. Iz mog iskustva, radi bolje nego recimo na S7 modelu, ali zato je "druga liga" kada se uporedi sa fingerprintom koji je u leđima telefona. Meni je taj u leđima telefona fantastično radio na Huawei-u (P Smart 2018).
Još nisam imao imao iskustvo sa bočnom varijantom (S10e, Honor 20)...deluje mi to kao možda i najbolja opcija, ako dobro i brzo očitava...
Inače...ispade mi juče telefon na beton....sa nekih pola metra visine :wall: Gornja ivica ekrana mi se malo izgrebala (jedva vidljivo i ništa strašno) i zaštitno staklo je puklo...ostalo preživelo. Koliko sam srećan i zadovoljan samim sobom što sam stavio zaštitno staklo.

Stavih danas novo, a Spigen-ova futrola mi stiže u ponedeljak...pa se nadam da neću imati više ovakve...bisere :d
[off topic]
Videh danas prvi put uživo A80.... Oduševio me telefon, koliko izgleda moćnije, koliko je izrada kvalitetnija....a i (iako nisam od onih koji se lože na takve stvari) kamera ostavlja efektan utisak. Ipak....MP cena je za 28k dinara veća od A70. Što je mnogo - mnogo je. Za te pare - čovek kupi 2xA50

(znam...neumesno poređenje...)
[/off topic]