V30 je kanta od telefona. Ništa nije kako treba. I da nađeš nov to je negde stajalo godinu dana, samo probleme možeš da imaš. Proveri datum proizvodnje kada budeš uzimao, ako nađeš nešto iz 2019. god pa i nekako da uzmeš. SN prve četiri cifre su mesec i godina ili obrnuto kod LG.uskoro ću napolje taman ću da ga zakačim u prodaji, vredi li 400 evra?
trebalo bi da ženi dam lg v20 i mislio sam da uzmem lg g7 ili v30 ali sad me ovaj zaintrigirao...na stranu procesor pošto ne igram igrice, ali dopao mi se veći ekran, daaaaleko bolja baterija, koju ću ovde moći nekad da zamenim za razliku od lg, više memorije i ram, kamera verovatno opet lošija od sva 3 pomenuta lg...ako uzmem a70 žena će verovatno imati bolji telefon![]()
Lg g7 je alternativa, ali smoren sam već lg baterijom koju punim 2x dnevno, cenim da je i kod g7 slično...Yup, i ja gledao v30 po ebay, gomila ima burn-in, zato i uzeh G7 uprkos manjoj bateriji.
Sent from my LM-G710 using Tapatalk
Ako cena bude u rangu 300-400e ovo će biti zanimljiva alternativa.
Pojavio se na KP danas, 365e Cekacu jos malo da padne cena pa ga pazarim
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Iz tvojih usta u Bozje usi...Cijena od 365e koliko traze za ovaj fon i nije toliko visoka, buduci da je inicijalna . Sasvim je realno da do kraja juna bude oko 300e . Pa s10e se vec nalazi u garanciji za 480 -500e .
Iz tvojih usta u Bozje usi...
Da, kinezi su im itekako pomrsili racune, stoga su morali da urade nesto po tom pitanju, a to je upravo ova nova A serija samsung telefona koja mora ipak biti koliko-toliko konkurentna kinezima...
Istina, nikad brze nijesu uradili rebrendiranje telefona jer im je A serijaa uvek bila dobra , do ove poslijednje koja je imala "kriminalan" ucinak , bas su se lose pokazali - svi telefoni su bili lose prodavani sem A7 . Poslije ovog novog update a9 je jako los, spor i kamera baguje!
to namerno rade, tako i zenin A5 2016 kamera bila extra posle update urnisali
Podosta dobrih karakteristika i odličan dizajn, ono sto je razočaravajuće je da nema niti EIS a ni OIS...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari