Šta je novo?

Samsung Galaxy A56

Vaš predlog što se tiče kvaliteta model od 8gb ili 12gb rama?Da li neko koristi kabal USB C - 3.50 mm za kabalske slušalice i kakav je kvalitet zvuka

Kako sam se mogao informisati ti modeli od 12 rama su za India Azija trziste. Zvanicno u Evropi se prodaje samo od 8 rama.

Otisak je dobar ali spor, ne mozes ono samo da taknes i da se otkljuca. Kamere su u skladu sa cenom, za prosecnog korisnika sasvim korektne. Baterija mu je defin.jaca strana, mozes da mu radis sta hoces, za dan je potrositi neces.
Meni uzasno smeta taj neki ghost touch kako su ga krstili po netu. U kucanju ume da ubaci npr poslednje slovo reci na pocetak naredne, nije do zastite, isto mi je i sa staklom i sa folijom kao i bez icega. Jedino mi jos ostaje fabricki reset, ako ostane probl. definitivno ovo ode na oglase. Ne znam da li je jos neko primetio ovu boljku?

Rama je sasvim dovoljno, stoji mi onaj vidzet sto meri, nikad nije doslo do 6, od 8. Onaj virtuelni ne koristim.
Postoje one neke tips and tricks fore po Youtubu za brze otkljucavanje, ne znam da li je neko odavde pokusavao i kako je to radilo?

Kupio sam pre neki dan ovaj telefon sa 2 različite kartice A1 i Yettel.Da li vam prikazuje Volte ma ekranu? Meni na obe ne,mada kad uspostavim vezu i dalje imam 4G?

To je od UI 7-ce tako.

Jel ima neka opcija da se tapom na weather widget otvori alarm kao što je na svim androidima osim izgleda na samsungu🤔

Ima, ako instaliraš Weather & Radar aplikaciju. U podešavanjima widget-a aplikacije podesiš da se tapom na sat(koji je deo widget-a) otvori alarm.

Postoje one neke tips and tricks fore po Youtubu za brze otkljucavanje, ne znam da li je neko odavde pokusavao i kako je to radilo?
Jesam i imam neko 6D zastitno staklo i kad ga pogodis lepo radi.Pod pogodim msm kad je ugasen ekran ja stavim prst i omasim senson.Samo stavis tri puta otisak.Ali ja sam za jedan otisak levi i desni palac naizmenicno

Kakva su vasa iskustva pri koriscenju face id ? Meni ne bas pozitivna, narocito nocu, uopste mi ne prepoznaje lice. Sta da radim ?

Imam iphone 11, na njemu u mrklom mraku radi perfektno, Ipak je ovo noviji telefon...

Da li ste instalirali UI8 i android 16 i kakva su iskustva? Ima li razlike u potrošnji baterije?

Ja sam kupio tel pre par dana i odma ga azurirao na UI8.Iskreno baterija je extra.Punim ga do 80% i posle celog dana norm upotrebe imam 20-35% otp sa 4h sota.

Prilozi

• Screenshot_20251014_130704_Device care.jpg
    Screenshot_20251014_130704_Device care.jpg
    52.8 KB · Pregleda: 14
  • Screenshot_20251014_130701_Device care.jpg
    Screenshot_20251014_130701_Device care.jpg
    52.7 KB · Pregleda: 13
Face I'd na iphonu koristi depth/biometrics senzor ,ovaj kao i 99% android telefona, koriste prednju kameru za biometriju pa je iz tog razloga daleko lošije od iPhone.

Ja sam kupio tel pre par dana i odma ga azurirao na UI8.Iskreno baterija je extra.Punim ga do 80% i posle celog dana norm upotrebe imam 20-35% otp sa 4h sota.
Tako je i kod mene.
Isto sam odradio odmah update na a16, pa fabrički reseti i onda sve instalirao i baterija izgura ceo dan lagano.
Ostane mi 20tak%
Čak sam par puta i ostavvljao preko noći sa tih 20% da vidim koliko će izgubiti, ujutr bude oko 15-17%

Nazad
Vrh Dno