Pozdrav,ja sam kupio 12/256 juce cekam da mi stigne.Vaš predlog što se tiče kvaliteta model od 8gb ili 12gb rama?Da li neko koristi kabal USB C - 3.50 mm za kabalske slušalice i kakav je kvalitet zvuka
Tako sam i ja video.Al.nema veze samo na prvom koraku je zadati jezik Brazilski ili tako samo promenis na Srpski i bog te vidiKako sam se mogao informisati ti modeli od 12 rama su za India Azija trziste. Zvanicno u Evropi se prodaje samo od 8 rama.
Postoje one neke tips and tricks fore po Youtubu za brze otkljucavanje, ne znam da li je neko odavde pokusavao i kako je to radilo?Otisak je dobar ali spor, ne mozes ono samo da taknes i da se otkljuca. Kamere su u skladu sa cenom, za prosecnog korisnika sasvim korektne. Baterija mu je defin.jaca strana, mozes da mu radis sta hoces, za dan je potrositi neces.
Meni uzasno smeta taj neki ghost touch kako su ga krstili po netu. U kucanju ume da ubaci npr poslednje slovo reci na pocetak naredne, nije do zastite, isto mi je i sa staklom i sa folijom kao i bez icega. Jedino mi jos ostaje fabricki reset, ako ostane probl. definitivno ovo ode na oglase. Ne znam da li je jos neko primetio ovu boljku?
Rama je sasvim dovoljno, stoji mi onaj vidzet sto meri, nikad nije doslo do 6, od 8. Onaj virtuelni ne koristim.
Sad sam video oznaka Volte se vidi ali samo u control panelu...čudno na prošlom telefonu a72 je stojala stalno...Kupio sam pre neki dan ovaj telefon sa 2 različite kartice A1 i Yettel.Da li vam prikazuje Volte ma ekranu? Meni na obe ne,mada kad uspostavim vezu i dalje imam 4G?
Ima. Postavis dva widgeta, sat i vrem.prognoza posebnoTo znam, nego sam mislio na ovu default app samsungovu
Jesam i imam neko 6D zastitno staklo i kad ga pogodis lepo radi.Pod pogodim msm kad je ugasen ekran ja stavim prst i omasim senson.Samo stavis tri puta otisak.Ali ja sam za jedan otisak levi i desni palac naizmenicnoPostoje one neke tips and tricks fore po Youtubu za brze otkljucavanje, ne znam da li je neko odavde pokusavao i kako je to radilo?
Nisam probao,otisak prsta ja koristim i nije najj al radi posao.Msm nmz nista za faceid ipak to je srwdnja klasa i norm da mora biti losije maloKakva su vasa iskustva pri koriscenju face id ? Meni ne bas pozitivna, narocito nocu, uopste mi ne prepoznaje lice. Sta da radim ?
To stoji al ipaak bilo koji iphone je premium klasa ovo je srednja.Al npr iphone nema otiske prstiju pa to kod njih mora da valja.Ipak a56 vredi 2-3x manjeImam iphone 11, na njemu u mrklom mraku radi perfektno, Ipak je ovo noviji telefon...
Navikao sam na face id, prakticnijeTo stoji al ipaak bilo koji iphone je premium klasa ovo je srednja.Al npr iphone nema otiske prstiju pa to kod njih mora da valja.Ipak a56 vredi 2-3x manje
Tako je i kod mene.Ja sam kupio tel pre par dana i odma ga azurirao na UI8.Iskreno baterija je extra.Punim ga do 80% i posle celog dana norm upotrebe imam 20-35% otp sa 4h sota.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari