Značajno veći ekran je najveća razlika.Prelazak sa A54 na A55 ,razlike su bile minimalne.Mada meni su prijale.Brzo sam zaboravio A54.A56 ce osvojiti kupce.
Značajno veći ekran je najveća razlika.Prelazak sa A54 na A55 ,razlike su bile minimalne.Mada meni su prijale.Brzo sam zaboravio A54.A56 ce osvojiti kupce.
Kratko, vrijedi.Da li vredi preći na A56 sa S21FE?
S21 FE bi trebao dobiti i Android 16., tako da 15 nije poslednji Android.Dvoumim se jedino zbog te podrške. Ovaj je poslednji android koji stiže i to je to. Nisam ubeđen da je išta drugo bolje od ovog fe (osim batterije i bržeg punjenja). Taj Exynos 1580 je u rangu tog SD 888 koji ima s21fe, a koji je izašao odavno... fe ima bežično punjenje... Ima tu gomila stvari ... Možda bi bolje pitanje bilo da li vredi zbog podrške preći sa fe na a56 ili vijati polovan s23fe?
Ako tako bude, onda ga ne menjamS21 FE bi trebao dobiti i Android 16., tako da 15 nije poslednji Android.
Planirao sam to, ali su se neke stvari u životu promenile i to je postala nemoguća misija... Verovatno ću i sačekati, dok ne dođe pravi momenat za to.Pravi prelazak bi ti bio na s24 fe, sad ti kako hoćeš.
Ja suprotno. iPhone 13 mini mi je bio ekstra ergonomski, ali dzabe kad ima browser gori nego Windows phone.iskreno, ja posle 6'1 na iphonu ne bi više nikad malen ekran, samo od 6'4 pa naviše. tako da podržavam samsung filozofiju.
A jel je teško skinuti chrome ili mozilu ili edge?Ja suprotno. iPhone 13 mini mi je bio ekstra ergonomski, ali dzabe kad ima browser gori nego Windows phone.
Malo je off, ali na iOS-u dosta dugo drugi browseri nisu mogli da koriste svoje browser rendering engine vec su morali da koriste Safari-jev WebKit, tako da je jedina razlika izmedju browsera sam UI, ali svi jednako(lose) renderuju stranice. Pre ~godinu dana Apple je sklonio tu restrikciju u EU ali naravno niko nije lud da sad portuje ceo browser rendering engine kad ce samo biti dostupan malom delu korisnika(onima u EU), a ionako vecina korisnika od svog $1000+ telefona ne ocekuje ni minimum minimuma pa im je OK da otvara web stranice gore od Windows Phone telefona.A jel je teško skinuti chrome ili mozilu ili edge?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari