sta da se radi brate, nacice se nesto bolje kad tad 😁Ti cekas dugo hoces da kupis dzaba mob, poskupeli da bi prodavali a53
A i ostale male kolicine a52s 5g
link?Kupi preko KP nov A52s, manje je nego u prodavnici a isto imas garanciju.
izvini ako sam ostavio takav utisak ali stvarno me je sve zivo danas sjebalo tako da nisam imao zivaca da trazim sadaDa ne bude da neko favoirzujem medju korisnicima evo ti link
![]()
Rezultati pretrage - KupujemProdajem
Praktično sve... Kupi i prodaj u najvećoj online zajednici u Srbiji. Probaj na kp!www.kupujemprodajem.com
i da nekad mi neke stvari nece ici nikad u glavu da smo postali toliko "teski" i da ocekujemo da nam se sve servira
Pre nekoliko dana mozda i ned dana sam mu poslao gde u delta siti ima popust samnsung da ode, ignorisao je poruku poslao sam mu gde ce biti na akciji za 35000 din bio je na akciji par sati nije ispratio ignorisao je poruku, otvara teme i pita da li je bolji a32,a33 i td svi mu kazeno da je bolji a52s 5g on tera po svomDa ne bude da neko favoirzujem medju korisnicima evo ti link
KupujemProdajem
i da nekad mi neke stvari nece ici nikad u glavu da smo postali toliko "teski" i da ocekujemo da nam se sve servira
izvini ako sam ostavio takav utisak ali stvarno me je sve zivo danas sjebalo tako da nisam imao zivaca da trazim sada
jesam ali a32 za 24,990 ukazala se odlicna prilika i shvatio sam da mi ne treba vise od toga. hvala na pomoci i savetima svakako!Risticu je si kupio telefon?
a razlog je takodje zato sto vise nema a52s od 128gb a 256gb kosta 51,000 i stvarno mi nije imalo smislajesam ali a32 za 24,990 ukazala se odlicna prilika i shvatio sam da mi ne treba vise od toga. hvala na pomoci i savetima svakako!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari