Šta je novo?

Samsung Galaxy A50

То је "ROM" са задњим апдејтом, наравно....
Дакле, у њега је укључен августовски апдејт.
Ima li vidljivih poboljšanja u radu? Posebno su hvalili ponašanje otiska prsta. Navodno je ubrzano očitavanje i otvaranje.

Sent from my SM-A505FN using Tapatalk

Evo sada se upravo apdejtuje tel, videcemo ta poboljsanja. Odmah posle izadje update za skoro sve app sto imam. I trazi da se ponovo registruje otisak.

Poslednja izmena:
Fingerprint ради одлично, коначно су га довели у ред. Што се тиче батерије, требаће пар дана да тестирам. Брзина је чини ми се иста. Е сад, добио сам инсталиран Samsung Pay. Морам видјети може ли се активирати....

Ima li vidljivih poboljšanja u radu? Posebno su hvalili ponašanje otiska prsta. Navodno je ubrzano očitavanje i otvaranje.

Taj spor finger, meni je bilo najveci problem, jer sam navikao na brzinu kod Huaweja/Honora.

Samo sto si navikao na pravi fingerprint, a ne preko ekrana. To nije brzo ni na jednom telefonu koji ima u ekranu.

kuku lele, kud da je zapadne za afganistansko tržište :lupko:

uglavnom, dobila je jučer poslepodne julski apdejt težak oko 300mb, sa night mode-om i super slow motion.

Trebalo bi da je to beskontaktno placanje, kao sa novijim karticama. Ali traba valjda i posterminal da to ima naznaceno. Registruje se kartica i samo prineses tel terminalu, ne mora da se nosi kart.

Samsung Pay je odlična stvar, ali nažalost ne funkcioniše u Republici Srpskoj, odakle sam ja, a ni u Srbiji. Ja sam ga dobio predinstaliranog pošto sam flešnuo indijski firmware, ali ga ne mogu povezati, jer uključuje isključivo banke i lokaciju u Indiji. P.S. Nakon skoro 2 dana korišćenja, mogu reći da sam prezadovoljan sa fingerprintom (avgustovski update). Precizan je i brz....

Знаћу за пар дана. Још увијек се уче обрасци коришћења.... Тако бар пише. Питање је какву ће уштеду донијети... Сад ми је на 36%, а скинуо сам је са пуњача јуче око 23:55.

A baterija kako drži?

Sad videh, izašao A50s sa kamerom od 48mpx. Izgleda da nećemo doživeti poboljšanja iste ažuriranjima.

Kako stvari stoje ovi će na svakih mesec dana izbacivati piboljšani model :smoke:, sad ide 50s, pa 50p, pa 50w, ša 50z i tako svaki mesec do kraja 2019, a u 2020 na 15 dana :mad:!

Samsungu zinulo dupe da uzme deo Huawei kolača. Idu hiperprodukcijom.

Pozdrav,

da li je neko imao ili ima slican problem? Koristim ovaj telefon neko vreme i sve je ok osim povezivanja sa Gear s3 frontier, tacnije od momenta kad se povezu VIber mi vise ne zvoni normalno vec zvuk ide preko slusalice tj zvucnika slusalice te gotovo 100% propustim poziv jednostavno zato sto ga nisam cuo...
do sada sam koristio Huawei p9 lite i sve je radilo besprekorno, a sad kad su oba uredjaja Samsung imam problem

Kako misliš idu? Pa to je Samsung oduvek i radio. 50 modela godišnje izbace i zaborave.

Sent from my SM-T585 using Tapatalk

Stavi ga u pirinač 3 dana da izvuče vlagu. Naravno menjaj pirinač s vremena na vreme. Ako posle toga ne proradi mož ga baciš. Mada ja mislim da će da radi. Koliko dugo je bio u vodi?

Успео сам да опоравим телефон. Пиринач, затворена најлон кеса и "рерна" у колима на сунцу одрадили ствар. Последице су изгледа отказ 2Г антене и знатно слабији пријем сигнала за 3Г/4Г. За батерију ћу још видети, за сада је ок.
Зна ли неко колико кошта сервис антене за пријем сигнала мобилне мреже?

A50s pise da ce podrzavati 4K snimanje (kroz zvanicnu kamera aplikaciju). A50 moze da snima u 4K ali moras da skines drugu kameru. Imaju isti chipset. Ko koga zeza ovde. :D

Može li mi neko reći da li su Telenorovi A50 zaključani na nekom SIM slotu ili su oba slota SIM free?
Hvala

Sent from my P20 Midnight Blue using Tapatalk

Tnx

Još 1no pitanjce ali malo stručnije prirode.
Kako da "vidim" da li Samsungov ROM ima u sebi GPlay i Google servise uopšte?
Objašnjenje: Imam Samsunga za Kinesko tržište sa CN ROMom a mogu da mu skinem i uflešujem HonKong ROM za koji nisam siguran da li u sebi ima GPlay servise/aplikacije (ovaj čist CN nema)...

TNX

Poslednja izmena:
Скини ROM и отвори га у WinRaru, и у фолдеру гдје су апликације, провјери има ли апликација које ти требају. Некад је тако могло, провјерићу кад дођем кући....
Još 1no pitanjce ali malo stručnije prirode.
Kako da "vidim" da li Samsungov ROM ima u sebi GPlay i Google servise uopšte?
Objašnjenje: Imam Samsunga za Kinesko tržište sa CN ROMom a mogu da mu skinem i uflešujem HonKong ROM za koji nisam siguran da li u sebi ima GPlay servise/aplikacije (ovaj čist CN nema)...

TNX

Probaj ako te ne mrzi, molim te.
Nemam, trenutno, ništa osim mobilnog :( te ne mogu da skinem fajl. Znam da je ROM ZIPovan ali koliko se sećam, otpakuje se 4-5
fajla u formatu koji samo ODIN prepoznaje ili kako beć...

Poslednja izmena:
***, нисам успио отворити. Некад је могло, кад смо "кували" ромове....
Probaj ako te ne mrzi, molim te.
Nemam, trenutno, ništa osim mobilnog :( te ne mogu da skinem fajl. Znam da je ROM ZIPovan ali koliko se sećam, otpakuje se 4-5
fajla u formatu koji samo ODIN prepoznaje ili kako beć...

Hvala svakako.
Danas stiže fon pa ću ga sutra flešovati HonKong ROMom.
Po sećanju i razgovoru sa drugarom HonKong ROMovi imaju sve Google servise ;)
Iskopaće njega Bili...

Ja konacno ukljucio Galaxy A60 ;)

Sve je super osim zvucnika za uvo koji "ne postoji" ili ga ja ne vidim.
Radi po principu vibracije kucista... ne znam ni sam.
Ostalo radi super.
Sutra ce pasti HonKong ROM koji u sebi ima Google servise uglavljene kao sistemske.
Javicu utiske i desavanja.

Sent from my Galaxy A60 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno