Šta je novo?

Samsung ATIV S

Imas ^tag koji je odlican instagram klijent

6tag, izvinjavam se

Ima na marketu "Tapatalk",što lažete ljude.Ako nema na srpskom ima na USA marketu.WP8 ima sve najvažnije,(i popularne) aplikacije sem "Instagrama" koji treba da se pojavi do kraja godine...Jedino mi se ne sviđa kod ovog Samsunga što nema FM radio,(a koji naravno ima ogromna većina današnjih smart telefona).

Alo kolega taj post koji si citirao napisan je kada još nije bilo tt-a za Windows.

Microsoft je smanjio "članarinu" za Windows Phone Marketplace Dev. 1800 din. ili 19 dolara. Prijavio sam se juče i uradio dev unlock telefona. Nije neka cifra. A ko zna c# i silverlight može i da zaradi neku kintu :)

Sta se dobija unlock-om??

Mozes valjda par aplikacija da instaliras "sa strane". Cekamo full unlock rom, mada je cena skroz ok.
Da taj dev unlock omogućava da se instaliraju aplikacije van Microsoft marketa,(u obliku .xap fajlova),pandan .apk kod androida.Imam dev piratski instaliran,i sem što mi zazuzima ROM memoriju,nešto i nemam koristi od njega. Unlock WP8 platforme je ono što svi mi čekamo,pa da proradi XDA zajednica...:smash:

Ne kontam koja fora kad instaliram igricu koja je velicine lupam 500 mb, predjem je, i kad je izbrsiem, iz memorije mi smanji mozda 200 mb.. A nekad i nista.. I tako mi se nakuplja i nakuplja, evo vec 5 gb. tu pod 'ostalo'? Da li tu ima neki Back up od igrica, neke Auto Save dostignuca i ostalo pa je to ta memorija. Koliko kontam jedan dan ce zauzeti i ovih 5 sto je preostalo i sta onda? Jel ima mozda neki File Menager da se udje u fon da izbrsem to, posto preko kompa i USB nmg da mu udjem u trag :D Prikazuje mi samo muziku, slike video klipove.. :) Jel ima neko slican problem? http://postimg.org/image/6mnrzy1i5/

Idi u phone storage (ili storage check ako ima na Samsungu) i obrisi temp fajlove..

Pa jel imas storage check? Odes na details, imas temporary files i uradis 'clear'.

***, izgleda da je storage check samo za Nokie.

Ne kontam koja fora kad instaliram igricu koja je velicine lupam 500 mb, predjem je, i kad je izbrsiem, iz memorije mi smanji mozda 200 mb.. A nekad i nista.. I tako mi se nakuplja i nakuplja, evo vec 5 gb. tu pod 'ostalo'? Da li tu ima neki Back up od igrica, neke Auto Save dostignuca i ostalo pa je to ta memorija. Koliko kontam jedan dan ce zauzeti i ovih 5 sto je preostalo i sta onda? Jel ima mozda neki File Menager da se udje u fon da izbrsem to, posto preko kompa i USB nmg da mu udjem u trag :D Prikazuje mi samo muziku, slike video klipove.. :) Jel ima neko slican problem? http://postimg.org/image/6mnrzy1i5/
Ne postoji klasičan file manager kod WP8 i IOS-a.Skini sa marketa "Shrink Storage".Pažljivo prati upustva iz programa(možeš slobodno da ga ostaviš da radi i u pozadini).Posle restarta telefona samo idi na taj program i pobriši to silno đubre iz telefona.
P.S.za linkove sa slikom kao prilogom,ubuduće koristi opciju "Insert Image" u tvojim postovima. :wave:

Koliko vidim nije GDR2 vecini nista resio za Other..

Boga mi, ja sam isprobao, na ativ-u, ranije sam sa shrink storage dobijao neku razliku, u nedelju probao ,onako reda radi, i isto, znaci gdr2 odradio posao kako treba.

Ne postoji klasičan file manager kod WP8 i IOS-a.Skini sa marketa "Shrink Storage".Pažljivo prati upustva iz programa(možeš slobodno da ga ostaviš da radi i u pozadini).Posle restarta telefona samo idi na taj program i pobriši to silno đubre iz telefona.
P.S.za linkove sa slikom kao prilogom,ubuduće koristi opciju "Insert Image" u tvojim postovima. :wave:

Hvala ti druze, pratio sam sve korake i uradio, i pise da ima skoro 2GB tih fajlova.. Restartujm, izbrisem i opet isto,opety isto ima slobodnog.. Ko da nista nisam ni radio. Nema ni veze..

Koliko vidim nije GDR2 vecini nista resio za Other..
Kako bre nije. Meni je dosao do 5gb, a nista specijalno nisam instalirao niti skidao. Sve zive sinhronizacije sam pogasio i nije vredelo. Sad na gdr2 stoji na oko 900mb-1gb i nema tendenciju povecavanja.

Cekaj sistem ti zauzme 1+ GB i tu nista ne mozes?

Dev unlock dozvoljava instalaciju do 10 aplikacija/igara bez marketa. Interop unlock daje pristup file sistemu kao i registry-ju i "side-load-a" koliko vam dusa zeli :) Tesko da ce izaci otkljucan rom posto je interesovanje za WP platformu skoro nepostojece. Jednostavno ljude ne zanima da se bakcu sa tim. Android i iOS su neprikosnoveni vladari za sad. A s obzirom na trenutnu situaciju u Microsoftu... Da su iz imena OS-a izostavili "Windows" ko zna... Mozda bi drugacije prosli. Windows i nije bash omiljen brend, cini mi se. Narocito Windows 8.

Poslednja izmena:
Samo da se odjavim sa koelgama sa ATIV s foruma, prelazim na 925, mnogo mi se dopao, crna varijanta, samo da probam da se izboksujem sa ovima iz VIPa, da ga dobijem sto povoljnije... a to ce biti tesko...

925 jeste lepsi i bolji fon od ativa :D
nek ti je sa srecom :D

Molio bih vas za pomoc. Kupio sam ovaj prelepi telefon pre dve nedelje, odradio sam update nakon toga reset i problem nije nestao, i dalje mi se resetuje 2 puta nedeljno sam od sebe. Jel ima jos neko ovakvih problema i jel ima resenja? Pozdrav

Jel koristis cesto nesto sto opterecuje telefon, recimo navigaciju, neku zahtevnu igru? Mozda ih ne ugasis kako treba i onda od pregrejanosti se resetuje telefon..

Ne, resetuje mi se uvek dok miruje znaci dok ga ne koristim. Mozda si u pravu da ne ugasim neke aplikacije kako treba, ovo mi je prvi telefon sa ovom platformom. Kako da pogasim sve kako treba, jel moze pomoc? Do sada sam gasio sa strelicom back drzim je i onda mi pokaze sta mi je sve aktivno pa tako pogasim. Jel tako treba ili drugacije, jel postoji neka aplikacija pomocu koje se gase ostale aplikacije koje rade u pozadini?

To je to. Drzis back taster i izlazis iz nepotrebnih programa. Mozda je kod tebe ipak hardverski problem.

PS. Moram da priznam da se i meni nekoliko puta restartovao dok nije stigao update, ali samo u veoma cudnim situacijama. Kada sam bio relativno daleko od kuce i kada sam bio pripit :) Proveri da nisi mozda i ti u nekim slicnim situacijama :p

Poslednja izmena:
Ahahahaah mislim da nije hardverski problem, posto se bas dosta ljudi zali na isti problem.

Poslednja izmena:
Da li se restartje mobilni samo kod Samsung Ativ modela ili se isti problem javlja i kod Nokie i HTC-a?

Nazad
Vrh Dno