Šta je novo?

Samsung ATIV S

Kako stvari stoje, sledece nedelje cu da vam se pridruzim. Narucio sam Ativ S, pa da napokon zamenim Wave II...

ljudi ovako, ja sam sad fleshovao ativ s ali zaboravio sam da sacuvam slike :(
da li mogu nekako da ih vratim ?
ja pretpostavljam da ne moze ali se i dalje nadam :(

Šta si flash-ovao? Jel stigao neki update? U nedelju sam zadnji put gledao, nije bilo ničeg...

ma mozes sam da updejtujes ativ s, imas dve strne unazad objasnjenje

Pa kako si onda izgubio slike ja sam jutros dobio update i sve mi ostalo ...

Jel moze mali savet na brzaka? Probah malo pre na ATIVu da li ima update, kad iznenadjenje, ima! Skida ga trenutno, jel treba da backup-ujem nesto, pre ? Mislim, nisam ga koristio aktivno, instalirao desetak aplikacija, nema u njemu ni sms-a , samo accounti, muzika...

uf.. gotovo, pa on odma instalira, ok, nema veze.
Jel treba posle neki fabricki reset ili sl, jer sam citao da nece neke stvari da se pojave kao npr data sense (koji mi u principu ne treba jer imam dobar paket)? A jel sad neki backup?

Jel moze mali savet na brzaka? Probah malo pre na ATIVu da li ima update, kad iznenadjenje, ima! Skida ga trenutno, jel treba da backup-ujem nesto, pre ? Mislim, nisam ga koristio aktivno, instalirao desetak aplikacija, nema u njemu ni sms-a , samo accounti, muzika...

uf.. gotovo, pa on odma instalira, ok, nema veze.
Jel treba posle neki fabricki reset ili sl, jer sam citao da nece neke stvari da se pojave kao npr data sense (koji mi u principu ne treba jer imam dobar paket)? A jel sad neki backup?

Ne treba ništa sve sam radi i vraća ti sve kako je i bilo. Ja nisam ništa resetovao i sve je bilo doduše nije isti telefon mada ne vidim zašto bi bila razlika. Doduše ti do sada sve ovo već znaš :). Ne pročitah vreme post-a

Poslednja izmena:
Sve jeste isto sem firmware-a. Ne pojavljuje mi se data sense, koji mi ne treba, pa da li da radim reset ili ne? Ako da, zasto, jel ce biti jos nekih poboljsanja?

Sve jeste isto sem firmware-a. Ne pojavljuje mi se data sense, koji mi ne treba, pa da li da radim reset ili ne? Ako da, zasto, jel ce biti jos nekih poboljsanja?

Ako vec imas samo apr app, odradi reset ne znaci ti nista, ionako ce ti te app i sam vratiti posle.. A taman ces videti i sta jos dobijas..

Uradio hard reset, pojavio se data sense, nisam siguran, ali mislim da je i nesto u vezi kvaliteta zvuka echo? Ili je to bilo hmm... sad vracam polako sve kako je bilo, bice posla, ali nije lose imati data sense, ko zna mozda sa smart 1100 predjem na neki manji paket s obzirom da ne postoji vise. Imas sad smart 700 (koji je ista cena kao 1100??!) i smart 1200 koji je oko 500din skuplji. Ne znam sta cu ako budem produzavao ugovor u decembru, da li da ostanem na 1100, a onda ne mogu nov fon, koji mi doduse ne treba, ma videcu, nema veze...

sad je 13.5.1, sve je ok... nego mi za gmail ne daje opciju as it arrives, sto je cudno, jer je bilo ranije?!

Moraces da namestis mail onako kako sam ti rekao za kolegu, ili je sad posle GDR2 mozda i neki treci nacin.

Sto se kolege tice, zamisli, hteo da uradim tako kako si rekao, ali kad sam usao jos jednom u settings, pojavila se opcija - as it arrives!! Sad nekako cekam da se i ovde pojavi, ali se pojavljuje. Pokusao sam da napravim tu drugu foru, ali mi opet ne daje opciju as it arrives. Ma mora da ima nesto bre...

Kako da zumiram kada nesto slikam ili snimam sa Ativ S-om? i kako da stavim neku pesmu da mi tako stoji za zvuk poziva, kad me neko zove., a ne ove sto su ponudjene u podesavanjima. Da li neko zna? Potrebna pomoc:)

Ja zumiram sa pinch to zoom, sa dva prsta po ekranu. Nisam probao drugo :). Ako ces muziku za ringtone, mislim da prvo moras da ubacis neki softver, ali ne znam bas koji.

Treba da se napravi samo folder Ringtone (ili sa "S) negde i tu da se stavljaju pesme, ima uputstvo na netu..

prikljuci fon na pc i imas foldr ringtones ili tako nesto, i stavi tu ringtone koji hoces, i kasnije ces imati taj ton
to vazi samo za pozive, ne i za sms,email itd.

Evo i ja da se prikljucim malo ovoj temi... Presao sam sa Galaxy Note-a I na Ativ, godinu dana sam koristio Note na kome sam uglavnom drzao Cyanogen 9.1 a kasnije 10.1, malo mi je cudno posto vec danima ne flesujem telefon, ovde nema sta da se flesuje - sve radi... :D Salu na stranu ja sam za sada zadovoljan, meni licno najvise fali text reflow u IE, i zamerka na racun marketa koji bagovito radi, aplikacije manje vise, valjda ce se neke stvari poboljsati sa GDR3 update-om. Cak sam uspeo da stavim Here Drive+ i iznenadilo me kako dobro radi. Toliko za sada...

Jos jedan koji je presao na WP8 i koristi ga, a pritom se nije ubio sto ne moze pevaljku iz Granda da metne da mu zapeva kad stigne sms... WoooW...

Salu na stranu dobrodosao u nasu malu zajednicu.. i jedna molba, ukoliko te ne mrzi u temi o WP8 iznesi neko svoje misljenje i iskustvo prilikom tog prelaza, posto svi mi koji smo izneli svoje misljenje etiketirani smo kao ``slepi`` sledbenici Bila i Balmera iliti WP fanbojsi.. :)

Pro, koliko leta imaš?

Pro, koliko leta imaš?

23 zbog zasto?

Ako je zbog prethodnog posta, krajnje saljive prirode je, a za komentar u WP 8 temi sam rekao coveku cisto zbog toga da bi bilo korisno onima koji su u slicnoj dilemi, preci na WP ili ostati na androidu, prednosti, mane, evo on je rekao par reci, ali ne fali da kaze jos nesto....

Ok.

Kako stoje stvari sa internom memorijom, jel dovoljna za veći broj aplikacija ili je potrebno neko žongliranje sa prebacivanjem na karticu?

sasvim ti je dovoljno 16 GB, sve zavisi i od toga koliko pesama imas, da li hoces i da imas klipove,serij filmove
sve zavisi o pitreba
ali za normalno koriscenje sasvim ok :D

Ne mozes da prebacis na karticu i da hoces.

Nazad
Vrh Dno