AthlonXP
Čuven
- Učlanjen(a)
- 23.01.2002
- Poena
- 620
Zanimaju me vasha iskustva... Da li neko ima ovaj telefon i kako mu se pokazao. Trajanje baterije, brzina itd. Mnogo sam se nalozio da ga kupim. Sto se tiche dizajna, meni su skoro svi Samsung telefoni odvratni. Ali bash onako gadni za oko. Nokia i HTC izgledaju fenomenalno, ali cena, velichina ekrana i sam ekran je ono sto me privlachi kod ATIV-a S. Znam da nema Nokijine aplikacije ali to mi i nije neki reper za dobar telefon. Zanima me josh kako se chuje sagovornik i da li je veza stabilna, tj, da li secka pri razgovoru. Video sam da je cena ista kao i Nokia 720, koja je uzgred recheno prelep telefon, ali za iste pare mogu da uzmem ovaj jer je zver u odnosu na istu. Sve sugestije i komentari su dobrodoshli.
I da. Ne bih voleo da se ova tema pretvori u debatu fanova Androida i WP korisnika. Ne zanimaju me prozivke tipa "ajde da ga merimo" i sl. Moj izbor, posle dugogodishnjeg korishcenja Androida, pao je na WP. Razlozi su moja stvar, i bez ubedjivanja da uzmem neki Android uredjaj.
Hvala svima
I da. Ne bih voleo da se ova tema pretvori u debatu fanova Androida i WP korisnika. Ne zanimaju me prozivke tipa "ajde da ga merimo" i sl. Moj izbor, posle dugogodishnjeg korishcenja Androida, pao je na WP. Razlozi su moja stvar, i bez ubedjivanja da uzmem neki Android uredjaj.
Hvala svima
Poslednja izmena: