Ocigledno se ne kapiramo! Ja isticem chinjenice, a ti mane ovog monitora poturas pod tepih! Jel dizajnersko resenje nesvrsishodno? Jeste! Jel sporiji od godinu dana starijeg prethodnika? Jeste! U opste nije bitno u kojoj meri, ako se to u opste moze izmeriti kvantitativno (*****m, moze, ali je to nebitno). Ljudi koji su ga kupili primetili su tu manu i to je dovoljno!
I 970P i 971P imaju svoje mane, ali je prednost prvog sto je ovaj drugi mogao da dodje sa svima njima ispravljenim, a on je samo "ukakio"!
A ovo tvoje potenciranje 18bitne palete MOG monitora i savetovanje da ga "zavaljam" je krajnji offtopic i tako tipicno nezrelo. Ja sam osporio tvoju nagradu i afirmativan text o monitoru koji je po svim objektivnim kriterijumima podbacio i sad ti meni trljas na nos mane mog monitora, koje nemaju veze sa temom!
Zamisli koliko bi debilno bilo kada bih ja sada poceo da ispredam pricu o tvom 244T koji se yebeno zapalio i koji je svojevremeno dosao u vidu tzv. "golden samplea" koji je "shtucao", k'o nenormalan zbog ocajno implementirane overdrive funkcije na tolikoj dijagonali?!
Ja nisam primetio da sam se negde teshio na glas, prema tome mojne da izmisljas! A oni koji su kupili 971P najbolje znaju koliko su se *****ali, a po Saletovim postovima da se naslutiti...
Daklem, Maxe, drz se teme i prestani da se vadis "NAGLAS" minimizirajuci mane 971P! Sasvim nepotrebno dovodis svoj kredibilitet u pitanje.