Zanimljiv TV, tanak, elegantan, i ne preskup. Ono sto mene interesuje je mogucnost pustanja MKV fajlova, pa ako neko bude isao do Tehnomarketa nek ponese neki MKV na USB flash-u i neka nam prenese iskustva (kvalitet, dali rade eksterni tilovi...).
Ček, ček ... ovi televizori samostalno puštaju .mkv i ostale video fajlove sa usb fleša???
Wtf!?
Sad vidim da je tema od pre metar dana, a vidim i da TV stvarno radi to što radi: http://reviews.cnet.co.uk/televisions/0,39030218,49301639,00.htm
Zasto te to cudi, ovo uopste nije bilo tesko za izvesti. Mogli su ovo i pre 3 godine da urade.
Sto se tice B7000, ne bacajte pare na ovaj tv, ima mnogo boljih plasmi za mnogo manje para.
Ajde, molim te, reci mi sta su tacno "ugradili" u ovo novu seriju a da nema na staroj? I da li se to moze naknadno popraviti, bilo novim FW-om ili ugradnjom nekog dodatnog dekodera (lupam)?
a ja sam mislio da su se pojavili istovremeno 6k i 7k.
ili se to samo kod nas desilo? jer ako su istovremeno izašli onda nije 7000 noviji model od 6000 modela već viša klasa, a i više košta.
a ja sam mislio da su se pojavili istovremeno 6k i 7k.
ili se to samo kod nas desilo? jer ako su istovremeno izašli onda nije 7000 noviji model od 6000 modela već viša klasa, a i više košta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari