Šta je novo?

Samsung 40B7000 - MKV player?

lab310

Čuven
Učlanjen(a)
08.05.2005
Poena
660
Zanimljiv TV, tanak, elegantan, i ne preskup. Ono sto mene interesuje je mogucnost pustanja MKV fajlova, pa ako neko bude isao do Tehnomarketa nek ponese neki MKV na USB flash-u i neka nam prenese iskustva (kvalitet, dali rade eksterni tilovi...).

jedan poznanik ima 40B650 model i na njemu rade titlovi sa mkv-om, plus podržava NTFS tako da ovaj 7000 mora da ima još nekih *****rija. na B650 nema zvuka ako se gleda film sa dts-om.

Logicno jer nema dts dekodera, neplaca im se skupa licenca.

ma eno LG LH7000 u svim dijagonalama takođe pušta .mkv ali i DivxHD(divx plus).
32" je ~80000. za moj ukus preskupo.

Zasto te to cudi, ovo uopste nije bilo tesko za izvesti. Mogli su ovo i pre 3 godine da urade.

Sto se tice B7000, ne bacajte pare na ovaj tv, ima mnogo boljih plasmi za mnogo manje para.

Ajde, molim te, reci mi sta su tacno "ugradili" u ovo novu seriju a da nema na staroj? I da li se to moze naknadno popraviti, bilo novim FW-om ili ugradnjom nekog dodatnog dekodera (lupam)?

Ajde, molim te, reci mi sta su tacno "ugradili" u ovo novu seriju a da nema na staroj? I da li se to moze naknadno popraviti, bilo novim FW-om ili ugradnjom nekog dodatnog dekodera (lupam)?

Ako mislis u odnosu na B6000, nova serija B7000 ima internet@tv, DLNA ( Streamujes filmove, muziku, fotografije koje su ti na kompu, preko wirelesa ili ethernet kabla) i content library (unutra imas neke razne slike, recepte i slicno).
Nazalost ne postoji firmware koji bi dodao ove stvari, a i ne bi imalo smisla, jer bi bukvalno od B6000 napravio B7000 a to se Samsungu nikako ne isplati.

a ja sam mislio da su se pojavili istovremeno 6k i 7k.
ili se to samo kod nas desilo? jer ako su istovremeno izašli onda nije 7000 noviji model od 6000 modela već viša klasa, a i više košta.

Poslednja izmena:
ili se to samo kod nas desilo? jer ako su istovremeno izašli onda nije 7000 noviji model od 6000 modela već viša klasa, a i više košta.

U pravu si. Pojavili su se istovremeno. Ja sam mislio da je B6000 par meseci ranije izasao.

Da, zapravo sam se ja lose izrazio, moje pitanje se odnosilo na generacijske modele iz 2008 (npr. A656) i ove iz 2009 (npr. B7000). Ali odgovor je, mislim, sasvim identican predhodnom postu :)

Nazad
Vrh Dno