borab
Čuven
- Učlanjen(a)
- 29.06.2000
- Poena
- 860
Malo smo mi trziste za S panele.
Da. Sto se cudis, tako je bilo i do sad.Sta sad .. da udjem u radnju, da palim monitor da dolazim do sakrivenog menija, da jurim nalepnice ...
Nije stvar u trzistu, "A", "C" i kojih vec sve ne panela ima na svim trzistima... kao i "S", uostalom.Malo smo mi trziste za S panele.
da, al u ovom slucaju informisanost ne pomaze mnogo, jer ti prodavac sigurno nece dati da srafcigerom otvaras monitor da bi video koji je panel...Jednostavno danas moras da budes prilicno informisan o stvarima koje kupujes, nije vise dovoljno samo da imas kintu![]()
da, ali sam ja eto i to uradio, naravno nakon sto sam ga vec kupio. monitor je proizveden u maju, made in Slovakia.da, al u ovom slucaju informisanost ne pomaze mnogo, jer ti prodavac sigurno nece dati da srafcigerom otvaras monitor da bi video koji je panel...
Da.Da li je kupovina 226cw OK, tj da li je to sigurno Samsung panel ?
Tu bi "trebalo" da bude samo "S".a kakva je situacija sa samsung 2232BW modelom?
Meni pozadi na monitoru ne pise ni A ni S , a u tom servisnom meniju nema tog reda u kojem je naveden panel.Inace model je 226bw i made in slovakia
Pricate o necemu sto ne mozete ocima da primetite pogledajte koliko je to apsurdno ali ipak osecaj da imate s panel je jedinsven!
^
A jel si ti nekad video sliku na drugim panelima? si siguran da bi video razliku?![]()
To sto TI nisi primetio apsolutno nista ne znaci... ti si sad jedini merodavan?Niste me razumeli video sam i S i A panel i nisam primetio nikakvu razliku!
Samo sto kad imas S panel imas osecaj da je sve ok!
Valjda sam sad bio jasniji!
To sto TI nisi primetio apsolutno nista ne znaci... ti si sad jedini merodavan?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari