Knight_rider
Slavan
- Učlanjen(a)
- 14.08.2005
- Poena
- 319
Potrebno mi je uputstvo za samogradnju grid antene za wireless, ali u kojem je sve pojasnjeno s obzirom da sam pocetnik u tome!
mikser je napisao(la):Antena sljaka savrseno kog drugara je probana uporedo sa gridom od 24 db Hyperlink
Pozajmljena je od Netiksa 24 db!
Rezultati su potpuno isti na daljini oko 400 m!
Jedini zez je oko postavljana antene pod ugao od 45 °,al to je sve objasnjeno u pdf-u!
Inace cela izgradnja antene kosta oko 500-600 dinzi
Kod mene je daljina manja od kilometar, nekih 500 metara, a kod drugara gde ćemo stavljati 3D korner je oko 700 metara od AP-a..Inače, optičku vidljuivost bi trebali obojica da imamo...nIce Cream je napisao(la):Na daljine manje od kilometar, ni jedna antena ne moze da se pokaze, pogotovo ne na osnovu prijemnog signala.
Dijagram zracenja, tj. karakteristika izracenog signala je najbitnija, da snop rasipanja bude sto manjeg ugla. Na vecini tih home-made antena, karakteristika zracenja je sfericna i samim tim antena se tretira kao djubre, i zadjubrivac vazduha.
A po magli?shku je napisao(la):vreme nnije bitno
Na bgwu je poznato da mreza najbolje radi za vreme kisa i snega...
Knight_rider je napisao(la):A po magli?
Zasto mislis da je nemoguce ?shku je napisao(la):inposible : )
jedino ako si neki bravar varioc za space satlove : )
NEUPOREDIVO jednostavnije i bolje-dish sa bikvadom
Izlivena je, kazem ti da je antena 100% ista kao i original.
mikser je napisao(la):I jesi li napravio 3d korner reflektor antenu kolko si zadovoljan sa singnalom itd....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari