Vidim da u originalnoj poruci nisi naveo zašto ne želiš da koristiš servise koji su najpopularniji i nude baš sve mogućnosti koje su ti potrebne. Posle si navodio neke dodatne uslove i za predložene alternative. Sad verovatno svi imaju osećaj da ćeš za bilo šta što ti preporuče imati neki dodatni uslov koji eliminiše taj servis. Potraži po netu "video hosting alternative for youtube" ili tako nešto. Ima puno servisa, ali svi imaju neka ograničenja. Rekao bih da je YouTube najizdašniji po svim pitanjima (osim što radi rekompresiju i ne podržava još uvek više od 30 fps, mada su najavili). Ja sam za sebe tražio nešto slično i većina tih servisa besplatno nudi mali prostor. Ili to zamaskiraju ograničenjem u dužini trajanja klipova na nešto smešno (od 15 sekundi do par minuta). Ja sam iskoristio akciju na mail.ru i dobio 1 TB cloud prostora, ali kako reče bSecurity, takav fajl mora da se skine, pa da se gleda sa kompjutera.
Uglavnom, ako ne želiš YT, obično je Vimeo prva alternativa, pa probaj njega. Samo, koliko se sećam, oni kriju neka ograničenja u promotivnoj navlakuši, pa ćeš morati da otvoriš nalog da bi se uverio da li ti odgovara.