Šta je novo?

Sajam potrosacke elektronike

Na sajtu pise da nije postojao ovakav sajam. Doduse, postoji Sajam tehnike, ali ovako usko fokusiran sajam mislim da nije bio. Zvuci zanimljivo, iako ce IT ocito biti slabo zastupljene. Jos ako bude REALNIH popusta, mozda i preraste u tradicionalan.

Poslednja izmena:
Posetioci će na raspolaganju imati veliki broj zabavnih sadržaja, od igračkih konzola, do tzv. Experience zona gde će moći neposredno da isprobaju najnovije tehnologije...

Posetioci će moći da obave odličnu kupovinu sa vrlo stimulativnim popustima u sajamskom TEHNOMANIJA megastoru i drugim ovlašćenim prodavnicama u okviru hale 1 i hale 4.

skupljate pare, biće kupovine... 🙂

Hoce li valjati nesto ovaj sajam sto se tice racunara i komponenti?

- Tehnomanija
- Smart Phone Concept
- MTS Telekom Srbije
- Orion Telekom
- KDS PTT Srbije
- Univerzitet Singidunum

- Samsung
- Hyundai
- Toshiba
- Pioneer
- Panasonic
- Sharp
- Bose
- HTC
- Canon
- Nikon
- Kodak
- Praktica
- F Secure
- Kaspersky
- Perihard
- Ansmann / Sanyo
- Manhattan
- Hamma

- World Cyber Games
- Extreme Games

- Philips
- Braun
- Liebherr
- Lupo
- De Longhi
- Kenwood

- Bosch Siemens
- Elna
- Beurer
- Russel Hobbs
- First
- Valera
- Tefal
- Rowenta
- Moulinex
- Krups
- Vivax
- WEG

- PC Press
- Ringier

izlagači koji su potvrdili dolazak.... ova imena obećavaju...... bar po meni...

Mene raduje ova najava, pa makar bio i "prvi mačići se u vodu bacaju"...

Paaaa.posto sam poprilicno upoznat sa ovom manifestacijom, reci cu da ce biti jos nekih zanimljivih imena

Nesto na B...e...?

Pa nije na meni da se izlecem ali napravljen je pomak u smislu da ce ipak neki vendori koji su odbili ucesce, ipak izaci...

Nadam se da ce na Benchmarku izaci ekskluzivne informacije o sajmu, mogu ja i sada da zazmurim i napisem sve sto znam ali nije u redu prema organizatorima. Videcemo kako ce to izgledati, nemojte ocekivati cuda ali treba poceti od necega. To nece biti srpski Cebit, ali moze biti pocetak neceg tradicionalnog i boljeg...sada nemamo nista

Mene licno ova imena ne privlace da se pojavim tamo kao posetilac, stvarno me ne zanimaju valera, tefal, moulinex i de longhi - ali ako udje tu jos par nekih igraca, moze biti zanimljivo. Mada, ako ste ocekivali ludilo od ploca, napajanja, kucista, grafika, memorija i ostalog, zaboravite...

Osim mozda u Benchmark racunaru 😀

Nekada, u osamdesetim, postojalo je nešto slično, ali pri sajmu knjiga.Kao klinac , sa 14-15 godine, meni je to bilo sjajno, počeo je veći uvoz zabavne elektronike,sve firme koje su nešto tada značile su bile prisutne-neke više i ne postoje, i ceo sajam je bio odličan,koliko se sećam.Bio je i yu video show,ali to je bila posebna manifestacija u Domu omladine, do 1991 više nego dobra.

Nekada davno se u BG održavao početkom maja sajam tehnike. Svašta nešto je moglo da se vidi. ATARI, Comodore, Yamaha itd. Onda se desilo sve ono što nam se dešavalo u poslednjih 20 godina. ......

Tada je bilo entuzijazma, danas su to gomile kutija u magacinima. I svi oni ih tako na zalost gledaju...

Videcemo, teska su vremena, nema para za promociju, ko ce se sve pojaviti: ja bi iskreno zeleo da imamo dobar i kvalitetan sajam, ali sve ono sto prati pricu da bi do toga doslo, ima daleko veci uticaj na kvalitet manifestacije

Svakako cu otici i platiti ulaznicu da dam podrsku ideji. Cuda ne ocekujem. Ono sto ocekujem da se potrude (moze i novcem 😛 ) svi koji budu ucestvovali, pa sta bude...

Odrzava se i WCG koliko vidim, na njemu je uvek bila gomila promo materijala - barem do tamo neke 2008-me 😀

Sta ce ti promo materijal?

Doneses punu kesu kuci sa sajma, stavis kesu negde sa strane, i onda posle dve godine shvatis da nikada nisi pogledao to sto si doneo...a kesa leti u kantu pri prvom "sredjivanju sobe"

Vise sam mislio na gomilu olovki, majica, raznih brendiranih zezancija (jedne godine su delili jo-jo 😀 ), promo cd-ovi....Hmmm ja sam 2007-me dobio mp3 player na njihovoj nagradnoj igri.... 😀

Bice 🙂

Nadam se da cete na stranicama sajta do kraja naredne nedelje saznati aposlutno sve sto vas zanima o predstojecem sajmu potrosacke elektronike i IT-ja

Nacuo sam da Asus dolazi sa ekipom koja ce demonstrirati overklokovanje sa tecnim azotom. To bi trebalo da bude vrlo interesantno...

Nadam se da cete na stranicama sajta do kraja naredne nedelje saznati aposlutno sve sto vas zanima o predstojecem sajmu potrosacke elektronike i IT-ja

Peco pare na sunce, ili davaj neke informacije 😛

Nadam se da jos neko pamti sredinom devedesetih se odrzavao skup u zgradi Lole u Bulevaru gde je bilo audio video tehnike dosta a ako me secanje ne vara i racunara.

Ja sam vise voleo Comtrade show u Kontiju, tada su bila i neka predavanja uz HW...

Zar to nije bilo u Sava Centru?
2002, 2003?
Ja sam bio dosta mlađi tada ali se sećam da su se uglavnom izlagali notebook uređaji (tada su ih još uvek zvali laptop i bili su luksuz i praprena roba za naše podneblje).
Jedne godine je bila izložena i Xbox konzola, verujem i jedina u državi tada.

Ako se sve što je obećano iz intervjua ostvari, biće pun pogodaka a sve preko toga će biti još dodatni bonus. Samo da ne bude prevelikog očekivanja a nikakve predstave (iskustvo me navodi na ovakve misli).

U Intercontinentalu je bio CT show

jel ima neko hint koliko bi mogao popust da bude na sajmu na LCDove ?

Nazad
Vrh Dno