Šta je novo?

Saints Row 4

Dvojka mi je bas dobra, trojka tako-tako, izvlaci ih Burt Reynolds :D Ali ovo vanzemaljsko cudo igram celih 5 min i vec gledam kroz monitor.
Ko voli samo rokacinu po svim osnovama, bez ikakvih limita, bez nekog razmisljanja igra je extra. Dok se drugi verujem nece previse oduseviti

Jedino sto mi se svidja u ovom delu je pocetak , uvodna scena :D

Igrao sam je u Co-Op i bila mi je zabavna. Gameplay mi se dopao, a i humor je dobar. Sve u svemu, pravi nastavak SR3.

Ja je jos nisam instalirao, sad cu da vidim o cemus e tu radi :D

Probao sam je i igra je predobra, SR3 na steroidima bukvalno! Mozak : OFF i udaraj! Jedino sto mi se ne dopada je momenat kad sam dobio one Supermen moci, nema smisla vise (bar ovoliko koliko sam ja igrao) igrati jer bukvalno neunistiv! E sad, ima gomila DLCova tako da sam sacekao malo sa ovom narodnom verzijom dok ne izadje sve to zajedno pa da onda kao covjek igram jer ima problema sa save game, i to opasnih problema, problema gdje saveovi NESTAJU!

Sredio sam ovo sa savegame i igram uveliko. Igra je fenomenalna za**bancija! Svaka cast razvojnom timu na kreativnim i ludim idejama, bravo!

Poceo sam Saints Row 4, jaako je dobar... uplasio sam se da su ga vec sad upropastili, trazeci nesto novo i izmisljajuci super moci i neku retardirano glupu pricu, ali kao i uvek, sjajno su uradili igru... prava parodija, smesno, zabavno, jako igrivo, izuzetno velika varijacija, sve leti, a engine je sasvim pristojan... ja ne znam dal u ovaj serijal stavljaju drogu, jer sam poceo jos od dvojke, to je prvi deo koji je izasao za pc, i bio je neoptimizovano s****, koje se vuklo ko mrcina, pa sam je igrao ko lud i presao, sa tipa 15 fps-a kroz celu igru :D
treci deo je radio ko bog i obozavao sam ga, evo i sad uzivam... pravi sam sucker za ovakve igre :D

Inace

Ahahahaha joj boze, umreh od smejanja xD
Genijalna parodija na "Romance" aspekt igranja u raznim RPG-ovima, pre svega parodija na Mass Effect u vidu jednog od najbolje Line-a koji sam cuo u istoriji igra:

http://www.youtube.com/watch?v=elGDZVh5t3Y

:D placem vec satima :D

evo i krace vezije, bas je zarazna :D

http://www.youtube.com/watch?v=wVMQg0tnsVg

ne, zaista...najbolja igra ikad.

Saints Row 4 – upravo zavrsih, fenomenalna igra u svakom smislu, neverovatno sta su sve ubacili u nju i kolko varijacije ima, ali sve se moze kad imas vec spreman engine koji odlicno poznajes i ostaje ti samo da sve vreme posvetis onome sto je najbitnije, a to je gameplay-u, likovima, prici, dizajn, varijacijama... igra extra radi, sve napucano na max leti, a izgleda sasvim pristojno... naravno nije next gen engine, ali je za proslu generaciju sasvim zadovoljavajuce... uvek su ovu igru smatrali nesrecnim GTA klonom, a zanemaruje se kolko je ovo zapravo istinski kvalitetna igra, kolko je nenormalno zarazna i zabavna... sad razmisljam, ne secam se da sam ikad igrao zabavniji serijal od ovog... znaci humor je neverovatno, totalno su mi uboli ukus, cepao sam se od smeha... parodija, zabava, preterivanje, totalno luda igra, rekao bi suluda, tolko je luda da je cudo jedno kako tako dobro funkcionise... svaka pohvala, mislio sam da ce ovaj deo biti ******, zbog glupe price i super moci, a upravo one su doneli toliko zabava i razlicitosti igri...reko bi prekopotrebna promena...
takodje muzika u igri i animacije su fenomenalne, to je ono sto se odma primeti...
8.5/10

Vrh Dno