Saints Row 4 – upravo zavrsih, fenomenalna igra u svakom smislu, neverovatno sta su sve ubacili u nju i kolko varijacije ima, ali sve se moze kad imas vec spreman engine koji odlicno poznajes i ostaje ti samo da sve vreme posvetis onome sto je najbitnije, a to je gameplay-u, likovima, prici, dizajn, varijacijama... igra extra radi, sve napucano na max leti, a izgleda sasvim pristojno... naravno nije next gen engine, ali je za proslu generaciju sasvim zadovoljavajuce... uvek su ovu igru smatrali nesrecnim GTA klonom, a zanemaruje se kolko je ovo zapravo istinski kvalitetna igra, kolko je nenormalno zarazna i zabavna... sad razmisljam, ne secam se da sam ikad igrao zabavniji serijal od ovog... znaci humor je neverovatno, totalno su mi uboli ukus, cepao sam se od smeha... parodija, zabava, preterivanje, totalno luda igra, rekao bi suluda, tolko je luda da je cudo jedno kako tako dobro funkcionise... svaka pohvala, mislio sam da ce ovaj deo biti ******, zbog glupe price i super moci, a upravo one su doneli toliko zabava i razlicitosti igri...reko bi prekopotrebna promena...
takodje muzika u igri i animacije su fenomenalne, to je ono sto se odma primeti...
8.5/10