Šta je novo?

SACRED 2 – Fallen Angel GOLD

P.S. Obratite paznju na pitanje u samom loading-u?!! Vrshe pritisak na gamere za kupovinu jacheg hardvera... :d :d

hehe pa random su te poruke u loaderu i skoro uvek su zabavne P,mada meni taj loader deluje,kao da je dodat od strane "ponovonapunjenih" ...
a jel ti ovako ostane,nemozes ni u win nazad i mora samo restart ili ...?

Ovako stoji 1 min a onda odblokira vracanje u Win.... A ako ga ostavim i duze onda opet nista.. Stoji pa stoji.. Da nema neka fora da se edituje localhost ili tako neki fajl..

Probao i sa Vistom Ultimate SP1 i isti problem se desava..
Ponovo digao XP i ista stvar..

Tek sada vidim da ima i jos noviji patch za igru..

Ja probah ovu igru jer mi se bash igra neki H&S i ... nije ono sto sam ocekivao da ce biti. Deluje kao jako los i ja ko komplikovan klon Diablo-a.

Jos uvek nisam resio problem.. Probao sam i sa WinXP Sp2, Sp3 i Vistom SP1 i svaki put ista stvar..
Updatovao sam i na verziju 2.34, sa odgovarajucim 'lekicem' i isti problem se desava.. Poslednje sto sam pokusao je da vratim originalne .exe fajlove i kad pokrenem igru izaberem Start Game (za Demo igre) i isto dodje do Connecting To Local Server, tu saceka malo a posle me izbaci uz poruku "Exiting.. Connection to Local Server Timeout"...
Stvarno vise nemam ideja sta da probam kako bih pokrenuo ovu igru...

ja i dalje mislim da joj nesto bloklira pristup ka localhost tj 127.0.0.1

instalirao sam igricu i hteo da patchujem sa 2_31_0_0 patchom ali mi pri pokretanju patcha izbacuje:sacred 2-fallen angel could not be located on your system.re-install sacred 2-fasllen angel and then run patch again.Da li neko ima resenje za ovo?

Izbacili su PhysX patch...http://www.sacred2.com/en/news/show/detail/Sacred_2_Content_Update_240_online.html

There is a new sacred 2 content update available for download. This update features several new improvements, as well as a load of brand new game features, starting with the new PhysX Support, which has already been discussed in the forums for a while.

Beside this, the devs also took a close look at the wishes of the community and implemented several of the most pressing ones. This is why several other new features are also making it into the game with this patch, like a pause-function for the singleplayer mode, the ability to control hirelings directly, a polished achievement system and several improved interface options (e.g. at the characterview), as well as a new questchain, new bossmonsters and more!

Of course there are also a lot of bugfixes and other smaller improvements coming your way, to make the Sacred 2 Fallen Angel gaming experience even more enjoyable than it already is.

http://www.gamershell.com/news_73320.html

The Sacred 2 PhysX Game Patch is now available for download and features stunning in-game effects taking the gameplay to the highest level of realism.

Sacred 2 PhysX Effects include:

* Physically Simulated Spell Particles
* Physically Simulated Ground Debris
* Physically Simulated Wind
* Physically Simulated Footsteps
* Physically Simulated Force field

http://www.nvidia.com/content/graphicsplus/us/download.asp

Poslednja izmena:
Moracu da joj dam jos jednu sansu :) cim predjem Diablo 2.

Meni i dalje onaj bug posle pravljenja lika, posle introa crn ekran...ima zvukova, čuje se nešto kad pritiskam escape ali crn ekran.... sad skidam 2.40 patch...

Jel našao neko rešenje ovaj bug u međuvremenu?

Izasla je kampanja Sacred 2 Ice and Blood, da li je neko igrao?

dakle...imam problem sa nevidljivim dragon mageom.
-instalirana je sveza igra
-instaliran je 2.40 patch (on je obavezan ukoliko zelite da instalirate expanziju)
-instalirana je expanzija
-stavljeno je ono sto ide posle svake instalirane igre
-instalirani su poslednji drajveri za graficku

udjem u igru,svi ostali likovi se vide normalno,samo je dragon mage nevidljiv.

video sam na google da i ostali ljudi imaju ovaj problem.

da li jos neko ima ovaj problem i kako bi se moglo resiti?

ja sam imao taj problem:)verovatno koristis win 7....postoji resenje za to,a to je da dash igri drugi lekic:)ima problema sa secuROM na win 7...pozz

ljudi,jel igra neko sacred 2 blood and ice na win 7 64bit sa nvidia physx i detaljima na max?

Nazad
Vrh Dno