Šta je novo?

SACRED 2 – Fallen Angel GOLD

Englezi dosli i je*ali mater Vikinzima? :)

Jel istina da ova verzija igre koja kruzi ima neki bag,te se mozes voditi heroja do nekog 20 i nekog nivoa i dalje nemozeš.Tako sam mislim negde pročitao.Ja nisam igrao prvi deo,retko se i igram,gram samo neke hit igre ,jednu ili dve igre godišnje,ali me interesuje jer sam igru instalirao ,lepo izgleda i zanimljiva je.Igrao sam jedno sat vremena.Ima jako puno informacija i ,nekako je prebukiran interfejs,mogli su malo da uproste to.Treba dosta vremena da se pokapira šta sve znači.
Ovo prepucavanje je meni malo glupo.
Glupa je konstatacija da su 99% metalaca iskompleksirani,kao i ovo vređanje Borgirov-og obožavalaca.
I kakve to veze ima ko sa koliko godina šta sluša:Kad može neko sa 60 godina da sluša turbo folk pevaljke ,što nebi neko sa 30 slušao back metal,o kome ljudi imaju predrasude.U privatnom životu to su obični ljudi kao i svi mi(barem većina njih),a ta muzika im služi da izraze svoje neslaganje sa licemerstvom,hipokrizijom i lažnim vrednostima.Ima dosta njih koji furaju neki satanizam i slične gluposti,ali to rade iz čistog folklora,da nekažem iz komercijalnih pobuda.

Poslednja izmena:
Jel istina da ova verzija igre koja kruzi ima neki bag,te se mozes voditi heroja do nekog 20 i nekog nivoa i dalje nemozeš.Tako sam mislim negde pročitao.Ja nisam igrao prvi deo,retko se i igram,gram samo neke hit igre ,jednu ili dve igre godišnje,ali me interesuje jer sam igru instalirao ,lepo izgleda i zanimljiva je.Igrao sam jedno sat vremena.Ima jako puno informacija i ,nekako je prebukiran interfejs,mogli su malo da uproste to.Treba dosta vremena da se pokapira šta sve znači.
Ovo prepucavanje je meni malo glupo.
Glupa je konstatacija da su 99% metalaca iskompleksirani,kao i ovo vređanje Borgirov-og obožavalaca.
I kakve to veze ima ko sa koliko godina šta sluša:Kad može neko sa 60 godina da sluša turbo folk pevaljke ,što nebi neko sa 30 slušao back metal,o kome ljudi imaju predrasude.U privatnom životu to su obični ljudi kao i svi mi(barem većina njih),a ta muzika im služi da izraze svoje neslaganje sa licemerstvom,hipokrizijom i lažnim vrednostima.Ima dosta njih koji furaju neki satanizam i slične gluposti,ali to rade iz čistog folklora,da nekažem iz komercijalnih pobuda.

Koliko sam ja skapirao, igra je puna raznih protection mehanizama, jedan od tih je izgleda da na svakih 13 lvl-a dolazi do problema (nemogucnost rasporedjivanja skill poena, recimo). Ljudi su se zalili na to po dostizanju lvl13 i 26 (sa razlicitim "lekovima" za igru). Cini mi se da trenutno i nema pouzdanog i kompletnog "leka" za sve tegobe (neka me neko ispravi ako gresim, moze i na PM).
Sto se tice onog prepucavanja, 100% si u pravu. Najsmesnije je sto ja skoro i ne slusam black metal, ali valjda je Shagrath iz Dimmu Borgir-a jedini za koga simpaticni mladac zna (ko se Wikipedie laca, od nje ce ostati slep, ne kaze nas narod dzabe ;)). Uostalom, decko je na ignore listi, niti vidim sta pise, niti me interesuje, i, sto se mene tice, prepucavanje je gotovo.

Koliko sam ja obavešten igra izlazi sredinom novembra,tako da neću da se bakćem sa ovom verzjom.Samo mi fali da provedem 30-tak sati igrajući pa da mi se igra zablokira na nekom nivou.Sačekaću zvaničan izlazak pa ću je kupiti u nekoj privatnoj prodavnici.Verovatno u onoj u kojoj ponude uz svaku kupljenu igru i zlatnik :D

Jel imao neko problem sa black screenom? Startujem igru...sve detalje na max...izaberem character...i onda...hmm... ima zvuka...čak je i kursor tu i sve radi tj mogu da pomeram cursor... al se ništa ne vidi...crn ekran...kad pritisnem esc čujem nešto, kao da se otvori neki meni..
Poslednji zvanični drajveri...

Ima neko rešenje? :(

Pa znash kako, to ti je isto kao kad odlikash dobije keca pa svi vicu na njega. Na onog sto stalno dobija keceve su se vec navikli. Pa pogledaj samo kako kolega moderator F™ vodi konverzaciju sa drugim clanovima foruma. Ljudi bi se nasli u cudu kada bi bilo drugacije. Znash kako kazu za Tijanica, to je deo njegovog sharma :d.

Poslednja izmena:
Pojavila se igrica, velicina je cista sitnica 20Gb :d:d

Oko 50 puta veca od mog prvog hard diska.:d

Trebalo je da u paketu isporucuju i jedan hard pored diskova :D

Poslednja izmena:
a sta sa ovih prethodnih 12-13 sto sam kupio pre pola meseca ? to ne moze da se igra ?

Da stvarno ... mora li svih 20 :S:

Imam problem sa instalacijom. Izbacuje mi sledeci error odmah po pocetku...
Ovo nije bilo ni sa jednom igrom.

Prilozi

• s2error.JPG
    s2error.JPG
    36.1 KB · Pregleda: 86
Verovatno nije dobar disk.

Ova igra izgleda stvarno super,što se tiče grafike,lepi predeli ,građevine,sve je stvarno lepo urađeno.Ali imam neke primedbe.Igra ima jako puno kvestova,jednostavno se pogubiš,gde da ideš i šta da tražiš,pošto je mapa ogromna.
Onda ima previše item-a ,oružja,predmeta itd.Skoro svaki protivnik kada ga rokneš nešto izbaci.U početku je to zanimljivo gledati na sve te karakteristike oružja,ali kasnije dosadi.Kada bi bilo manje svega toga bilo bi mnogo zanimljivije.Sledeća mana : protivnici na default težini su preslabi.Ja sam sada nivo 8 ili 9,igrao sam oko 5-6 sati,i nikada nisam imao ni približno potrebu da koristim healing potion,a igram sa serafimom.Onda mape su ogromne ,a nema nikakvog teleporta između njih.

Ova igra izgleda stvarno super,što se tiče grafike,lepi predeli ,građevine,sve je stvarno lepo urađeno.Ali imam neke primedbe.Igra ima jako puno kvestova,jednostavno se pogubiš,gde da ideš i šta da tražiš,pošto je mapa ogromna.
Onda ima previše item-a ,oružja,predmeta itd.Skoro svaki protivnik kada ga rokneš nešto izbaci.U početku je to zanimljivo gledati na sve te karakteristike oružja,ali kasnije dosadi.Kada bi bilo manje svega toga bilo bi mnogo zanimljivije.Sledeća mana : protivnici na default težini su preslabi.Ja sam sada nivo 8 ili 9,igrao sam oko 5-6 sati,i nikada nisam imao ni približno potrebu da koristim healing potion,a igram sa serafimom.Onda mape su ogromne ,a nema nikakvog teleporta između njih.

Gadna greska :

1. 5-6 sati i 8 nivo ha , to je zato sto si zavrsavao questove (srebrni krug )
da si isao samo na glavni bio bi makar 15-16 nivo (zlatni krug) ionako ces usput da naletis na sitnije questove i koristi Mentors potion duplira xp
2 . Teleporta ima , kameni luk na koji moras da kliknes da bi ga aktivirao , u vecim mestima i gradovima sigurno a poneki put i na otvorenom
3 . Kupi konja pa protrci od jedne do druge lokacije
4 . Za oruzje i protivnike si u pravu:type:

Poslednja izmena:
Znam da ima teleportova,ali nemožeš da se seliš sa jednog na drugi,kao na primer u diablu 2.A što se tiče questov-a ,jeste , izvšio sam skoro svaki,ali šta ću kada volim da pomažem ljudima :d.
A uostalom ,mapa je ogromna ,neznaš gde da kreneš prvo,gore-dole,levo-desno.

Poslednja izmena:
jel igra neko ovo? Ja vec par dana po 5-6 sati (prinudni godisnji ***.)

Inace, sto se side questova tice, i te kako umeju da budu dobri. U nekom selu (chapter 2) pomogao sam nekom metalcu da nadje instrumente svog benda, onda su organizovali svirku (Blind Guardian) na koju sam otisao, sledi 7-8minuta filma svirke gde oni prze taj neki "metal", monsteri igraju i divljaju, na kraju svirke ti metalci svoje instrumente koji su u stvari tamno zuta oruzja :d bas gitara je kao maljevi i sekire, obicna gitara je u klasi maca, mikrofon je Staff, palice za bubnjeve su valjda kao nozevi, sta li. I veoma su dobri itemi, tek 10 levela kasnije sam nasao zamenu za gitaru (koja svira rifove kad polivas protivnike + gori vatra :d mikrofon pravi mikrofoniju kad ih lupas njime i tako, interesantno&simpaticno). Inace nisam bas sve side questove prelazio, poceo sam da biram te neke cudnije posto uglavnom dobijes neku super stvar i brdo XP.

Inace sam inkvizitor :d Znaci lik je bas evil, tako i kvestove zavrsava, tipa, riba ti da pismo sa mapom lokacije zlatne zile koju je otkrila da odneses njenom bratu pa da pocnu da kopaju, a tebe sivi prsten odvede do lika kriminalca kome prodas tu mapu za kesh :d Uglavnom sve te kvestove sto bi paladin resio kako mu je receno, on radi evil stvarcice. Pucao sam od smeha par puta :d

Nije loshe, malo je spora i oce da zamori, to su jedine zamerke, ali isto tako sam i TQ doziveo.

zamerke na interfejs ne bih navodio, trebalo bi mi jos dve strane ovde...nesretno je reseno, moglo je bolje, ne znam zasto je ovako. Bukvalno su ponistili sami svoj trud oko magija i combat skills-a time sto su napravili tako malo slotova, a tako nesretno resenih...

edit:

Ako je neko igrao ili zna: gde da nadjem nekog kapetana broda koji bi me odvezao na ostrvo na kome mogu da kupim "special mounts" (konkretno inkvizitor moze da jase velikog pauka umesto konja). Lokaciju ostrva imam (isto side quest ;) ) ali brod nemam, niti znam de da ga nadjem, severna strana mape...

Poslednja izmena:
uff,ja probao,secka ko blesavo,tako da nista od ovoga do kupovine novog/polovnog kompa :(

Ljudi na kolko diskova ide ova igra ? Ja imam neku "preradjenu" na 3 DVD (4.5gb) i lepo instaliram jedan za drugim, a lik koji mi je to pozajmio kaze da tamo su i elite texture mada nema ni traga od toga u opcijama . Pa zato sam poceo da skidam tvz. 3 DVD-DL koji to sadrzi ... da li sam u pravu?

Ljudi na kolko diskova ide ova igra ? Ja imam neku "preradjenu" na 3 DVD (4.5gb) i lepo instaliram jedan za drugim, a lik koji mi je to pozajmio kaze da tamo su i elite texture mada nema ni traga od toga u opcijama . Pa zato sam poceo da skidam tvz. 3 DVD-DL koji to sadrzi ... da li sam u pravu?

U pravu si. Mada te teksture ne vrede toliko prostora (razlika je slabo primetna).

Ja imam problem koji ne mogu da resim.. Instalirao sam igru i upradetova na verziju 2.12 i kada je pokrenem on mi pokaze sta imam od komponenti i dodje do stavke Connecting to local server i tu zabode.. Odatle ne mrda nikako... Jel imao neko ovaj problem i kako da ga resim?

Ja imam problem koji ne mogu da resim.. Instalirao sam igru i upradetova na verziju 2.12 i kada je pokrenem on mi pokaze sta imam od komponenti i dodje do stavke Connecting to local server i tu zabode.. Odatle ne mrda nikako... Jel imao neko ovaj problem i kako da ga resim?

imas dva patch-a!!! posle oba patcha,ovako bi trebalo da bude2.12 build 1419

Da, tako je kod mene. XP i Vista i radi na oba.
ShOne proveri i firewall. Nista drugo mi ne pada na pamet.

I meni ja ta verzija posle dva patcha....
U firewall-u je bio blokiran.
Sad sam probao sam ugasenim firewall-om, i cak i sa commandom -noconnect u shortcut-u igra i opet ista stvar.. Dodje do Connecting to local server i nista...

P.S. Obratite paznju na pitanje u samom loading-u?!! Vrshe pritisak na gamere za kupovinu jacheg hardvera... :d :d

Nazad
Vrh Dno