Šta je novo?

Sa 8800GT na...

nsAce

Slavan
Učlanjen(a)
25.11.2007
Poena
330
Imam pitanje u vezi graficke 8800GT. Hocu da produzim zivot staroj masini.
Dakle pitanje je: 8800GT -> GTX 460?
Uz to imam 4GB memorije i cpu E6750.
Da li zameniti i procesor (zbog uskog grla) na recimo C2Q 8200 ili 9400?

Definitivno gtx 460, ako imas para obavezno model od 1gb
4gb memorije je sasvim dovoljno za danasnje igre. Osim Naravno ako ne radis neki video editing ili nesto :p
Sto se tice procesora ako mozes (i imas dobro hladjenje) digni ga na 3.6ghz. Upgrade na quad bi ti svakako dobro dosao, ali vidi dal mozes naci povoljno. Jer po meni bi se vise isplatilo prelazak na novu platformu i5 ili am3 ako uspes prodati mb/cpu/mem zajedno :)

U kojoj rezoluciji igras?

Nemoj ulagati u nov procesor na 775 soketu. Uzmi 460GTX to ti je super upgrade sa 8800GT. Nece ti taj proc biti preveliko usko grlo. Bolje kada skupis promenis proc i plocu na neki i5 i dodas jos jedan 460GTX :D thats my plan.

Uz to imam 4GB memorije i cpu E6750.
Da li zameniti i procesor (zbog uskog grla) na recimo C2Q 8200 ili 9400?

Eh aj procitao (Uz to uzimam 4GB memorije i cpu E6750) i ovo dalje :bottle::cigar::,,:
Ma lepo su ti rekli vec bacanje para taj cpu vise je nego dovoljan za sve overklokuja ga dokle hoce i uzivaj.A Gtx460 je skroz okej posle 8800gt-a.Mada ako novac nije problem mozes i na 470gtx da ides.:wave:

Napajanje je Chieftec APS-500S.
Izgleda da bi mi bilo lakse da upisem u polje Moja masina. :)

P.S. Vidim da i ovde na forumu ima ljudi koji imaju slicnu kombinaciju ali procesor je klokovan dok je moj na fabrickim podesavanjima.

Nazad
Vrh Dno