Stigao sam do kraja i pomalo sam zbunjen.
Otišao sam hodnikom do kraja (u krug, u krug), ušao u poslednju prostoriju, našao neko čudo kako se vrti i ničeg više nema. Nikakvog naučnika, ništa. Izašao sam iz te prostorije, vrata se zatvoriše zamnom, ja snimio quicksave i više nema nazad. Vratio sam se nazad, koliko je moglo. Napolje više ne mogu. Kod wishgrantera sam bio...
Jesam li ja to svoju šansu za otkrivanje tajne Chernobyla propustio?
Imam problem,igra mi je radila sasvim normalno nedelju dana i onda odjednom je pocela da izbacuje u windows na odredjenom mestu,sve sam pokusao od windows repaira,skeniranja AV programom,raznoraznih drajvera,menjanja setinga u igri,uninstalacije igre,ne znam sta da radim vise...
Izbacuje mi kod dela gde je neki fasiliti(mislim da je neka z.stanica) oko koje ima polozenih cevi od betona(na njih se nailazi kada se izadje iz drugog nivoa),deo tunela iz kojeg vire dva vagona i gde je ulazak u tunel radioaktivan.
Sta da uradim da sprecim ovo izletanje na Win,inace igra je bez patcha.Pomagajte,igra mi se strasno svidja a ne mogu da je igram.
rusi (kao i obicno) nisu u stanju nista da zavrse kako treba.
To je gentska deformacija njihove nacije.
Chernobil je zivi dokaz njihovog mediokriteta.
Ne zaboravite da su tamo radili njihovi vrhunski umovi - koji su napravili tu katastrofu (jedinu u svetu pored jos oko 2 hiljade drugih nuk. el.)
Lada njiva i kalash su biseri njihove evolucije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari