Evo je tek pre jedno nedelju dana krenuo SoC da igram, i ne mogu da verujem sta sam propustao sve ovo vreme...a STALKER mi je bio pred nosom...dok ja nisam ni obracao paznju na igru...:zgran:
i zbog sve ove price oko clear skya ste me navukli da instaliram soc, i ne odvajam se od igre bukvalno...i ne pada mi na pamet da skidam clear sky dok ne zavrsim soc lepo...taman ce da iskrpe cs, valjda...
Znaci, neverovatno mi se svidja igra...al me zanima nesto, igram je na suvo, bez patcheva i bez modova, i dosta sam poodmakao, pa jel mogu da ubacim najnoviji patch, i da nastavim da igram, ili ce igra da se rusi...modove sam poskidao vec neke, ali njih necu da ubacujem dok ne obrnem igru...prvo bez, a posle sa modovima(toliko mi se svidja

)...dakle najnoviji patch? i jel mogu sa njim da igram postojeci save sa njim?
A, da, igram na 1440x900, objects dynamic lighting(znaci nije bas full), high(objects detail na max), bez aa i af...i super mi izgleda, a i fps je 50-70, non-stop varira?!
Mada u nekim situacijama odjednom pada i na 30, pa se poveca...
A, da, jos nesto...nijedan jedini bag nisam primetio...sto je valjda super, jer se stalno prica o bagovitosti...dobro mozda jedan, znaci roknuo sam bandita, on se prevrnuo, i les je bio u vazduhu nekoliko sekundi, ja sam prisao, i pao je na zemlju...ali kapiram da to nije nista...

)